Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa a 27-a: Stejarul Sinesti – Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.May 2019
Liga 4, Iasi – Etapa a 27-a: Stejarul Sinesti – Moldova Cristesti

Campionatul Ligii a 4-a Iasi a luat foc dupa ce, miercuri, Unirea Mircesti a fost invinsa cu 1-0 in deplasarea de la Baltati. Moldova Cristesti a castigat la “masa verde” cu Progresul Deleni (neprezentare), in timp ce Flacara Erbiceni a trecut la pas de Victoria Letcani, scor 4-0.

Acum, cand ne mai despart patru etape de finalul sezonului 2018/19, Unirea Mircesti, Flacara Erbiceni si Moldova Cristesti se afla la egalitate de puncte, etapa a 27-a programand un meci deosebit de interesant la Sinesti intre Stejarul si Moldova Cristesti.

Vicecampioana Unirea Mircesti spera la minim un rezultat de egalitate aici, in conditiile in care, la acest moment, este cotata cu sansa a treia la castigarea campionatului.

Stejarul Sinesti se afla intr-un moment bun, cu trei victorii la activ (Letcani 4-2, Baltati 2-0 si AS Poly 6-2), si are toate armele cu care poate sa lupte impotriva unui adversar ce a reusit un sezon excelent, la al doilea an in elita fotbalului judetean iesean.

In tur, Moldova Cristesti s-a impus la limita, scor 3-2.

BRIGADA DE ARBITRI

Vlad Baban a fost desemnat sa conduca la centru aceasta intalnire, ajutat fiind la cele doua linii de Ionut Melinte si George Macovei. Observator din partea AJF Iasi a fost delegat domnul Tiberiu Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *