Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti-Sportivul Trusesti, in etapa a 23-a a Ligii a 4-a Botosani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.May 2019
Unirea Curtesti-Sportivul Trusesti, in etapa a 23-a a Ligii a 4-a Botosani

Duminica, 19 mai, cu incepere de la ora 11:00, pe Stadionul Comunal din Curtesti va avea loc partida dintre ACS Unirea Curtesti si AS Sportivul Trusesti.

Gazdele revin pe teren propriu dupa o infrangere surprinzatoare la Bucecea. Oaspetii, la randul lor, au pierdut in fata unui adversar cu o linie de clasament superioara (1-3 vs TransDor Tudora).

In tur, Trusestiul s-a impus la capatul unui joc cu nu mai putin de 7 goluri. 2-2 era scorul la pauza, dupa ce Andrei Merticariu, intre timp plecat de la Curtesti, semnase o dubla pentru echipa pregatita de Radu Tanasa. Bogdan Prisacariu a marcat celalalt gol al Unirii, in timp ce pentru Trusesti au punctat Bogdan Dranca (3) si Andrei Petrula.

Victoria devine aproape obligatorie pentru gazde, avand in vedere ca, saptamana viitoare, vor merge la Tudora pentru duelul direct cu TransDor ce se da pentru ultima treapta a podiumului Ligii a 4-a Botosani.

Intalnim un nume greu al fotbalului local, care, insa, in ultima perioada, nu prea s-a intalnit cu victoria. Speram sa nu-i readucem noi pe drumul cel bun, tinand cont ca in meciul tur am cedat in mod inexplicabil la Trusesti. Meciul va fi dificil. Si noi am avut evolutii oscilante, insa trebuie sa castigam daca vrem sa terminam sezonul in primele trei echipe ale campionatului. Urmeaza o perioada cu meciuri unu si unu, pe care le vom aborda increzatori. Un final bun de campionat ar incununa sezonul excelent pe care l-a avut clubul nostru in 201/19. In acelasi timp, trebuie sa fim constienti ca doua-trei rezultate negative ar anula tot ceea ce am construit pana acum!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

BRIGADA DE ARBITRI

Unirea Curtesti-Sportivul Trusesti a fost dat pe mana unei brigazi formate din Andrei Sandu (central), Radu Cretu si Iasmina Zepciuc (arbitri asistenti). Domnul Sebastian Sorodoc va superviza activitatea celor trei mentionati anterior.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *