Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moldova Cristesti a trait periculos la Sinesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.May 2019
Moldova Cristesti a trait periculos la Sinesti

Moldova Cristesti s-a impus cu 2-1 in deplasarea de la Sinesti, la capatul unui joc interesant, cu multe ratari in contul oaspetilor, ce crescuse in spectaculozitate odata cu deschiderea scorului. Emanuel Prisacaru a primit in careu o minge sutata de Paul Paftala din lovitura libera si l-a invins pe Nacuta pentru 1-0.

Odata cu scurgerea minutelor, echipa din Sinesti nu a mai reusit sa tina prea mult de minge. Moldova a impins jocul spre careul advers si a cules roadele in minutele 76 si 86.

Inainte de a pica golurile victoriei, insa, Sorin Cara a ratat incredibil din 6 m, dupa o incursiune spectaculoasa a aceluiasi Prisacaru.

Harbuzaru a restabilit egalitatea, iar Andrei Apostol i-a adus toate punctele Moldovei, dupa o executie complet ratata, dar prin care a trimis mingea acolo unde trebuia.

Astfel, ocaziile clare din prima parte ale Moldovei Cristesti au fost razbunate (cel putin doua, irosite de Apostol – tradat de teren – si Andrei Dandu), iar lupta in trei la campionat continua, dupa ce Unirea Mircesti a facut instructie cu AS Poly 2014 Iasi (10-0), iar Erbiceniul a trecut cu 3-0, acasa, de CS Ciurea.

In ambele reprize, oficialii Moldovei au sarit de pe banca pentru a-i solicita arbitrului Ciobanu macar o lovitura de pedeapsa. In prima repriza, Vlad Ciobanu i-a acordat cartonas galben lui Nenita pentru simulare, iar in cea de-a doua, a lasat jocul liber.

Etapa urmatoare programeaza Moldova Cristesti-Unirea Mircesti, secondat de Gloria Baltati-Flacara Erbiceni.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Ciobanu; arbitri asistenti: George Macovei si Ionut Melinte. Observator: Tiberiu Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *