Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Curtestiul invinge la scor AS Sportivul Trusesti, inaintea derby-ului pentru locul 3 cu TransDor Tudora

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.May 2019
Curtestiul invinge la scor AS Sportivul Trusesti, inaintea derby-ului pentru locul 3 cu TransDor Tudora

Intr-un meci disputat, ieri, pe stadionul Comunal din Curtesti, Unirea Curtesti a trecut la scor de maidan, 9-2, de AS Sportivul Trusesti. Conform declaratiilor oferite la final de catre antrenorul Unirii, de la gazde s-au remarcat capitanul Alexandru Plian, urmat de alti cativa juniori carora le-a oferit minute in vederea pregatirii barajului cu Bacau (Juniori A1).

Plian a marcat de patru ori, in timp ce Lucian Tarnauceanu si Madalin Hreniuc au reusit fiecare cate o “dubla”, Alexandru Coteata incheind lista marcatorilor.

Felicit jucatorii pentru jocul prestat. E o placere sa ai o astfel de evolutie, mai ales in fata propriilor suporteri. Avem o exprimare placuta in teren, iar astazi toti au fost la inaltimea asteptarilor. Un plus pentru Plian Alex, care a jucat excelent si care merita titlul de omul meciului. Am folosit multi juniori, iar forma lor sportiva ma bucura, in perspectiva barajului de la A1.

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Unirea Curtesti a evoluat in urmatoarea formula: Heghes, Pidvisischi, Gutu, Tivlica, Chiriac (Baciu), Horicianu, Tarnauceanu (Abalasei), Acujboaie, Ganga (Marchidan), Plian, Coteata (Hreniuc)

Rezerve neutilizate: Avadanei, Gontariu

Etapa urmatoare, Unirea se deplaseaza la Tudora pentru un meci in care echipa condusa de Radu Tanasa poate transa definitiv lupta pentru pozitia a treia din clasamentul Ligii a 4-a, Botosani.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Ciprian Alexandru; arbitri asistenti: Andrei Sandu, Iasmina Zepciuc. Observator: Sebastian Sorodoc.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *