Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CSM FC Vaslui obtine un avantaj important pentru calificarea in finala play-off-ului Ligii a 4-a Vaslui

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.May 2019
CSM FC Vaslui obtine un avantaj important pentru calificarea in finala play-off-ului Ligii a 4-a Vaslui

CSM FC Vaslui a invins-o in deplasare pe Flacara Muntenii de Sus, scor 2-1 (1-1), si este favorita la calificarea in finala play-off-ului Ligii a 4-a Vaslui. Vladut Mocanu, din penalty, si Bogdan Botezatu au marcat pentru echipa antrenata de Cristi Ungureanu, dupa ce scorul fusese deschis de gazde prin Sebastian Tartarau.

In fata a peste 500 de spectatori, cu galeria “galben-verzilor” sustinandu-si non-stop favoritii, Flacara Muntenii de Sus-CSM FC Vaslui a avut parte de incrancenarea specifica meciurilor cu greutate, remarcandu-se printr-un ritm bun pentru nivelul la care ne aflam. Fara sa fie neaparat un joc spectaculos (s-a recurs in nenumarate randuri la minge lunga), oamenii care au luat cu asalt tribuna de 300 de locuri si cei care au format un gard viu imprejurul stadionului din Muntenii de Sus au asistat la o disputa interesanta, la capatul careia oaspetii s-au impus printr-un gol marcat direct din corner de Bogdan Botezatu.

Muntenarii au avut un inceput mai bun, onorandu-si statutul de echipa gazda prin intermediul catorva sarje ofensive, fara sut periculos spre poarta lui Flavian Butnaru insa, si a unei posesii superioare.

In minutul 28, Sebastian Tartarau a aparut excelent la coltul scurt si a introdus in poarta mingea primita din banda dreapta de la Ionut Munteanu, cel mai bun jucator al campioanei en-titre.

Echilibrul s-a restabilit imediat, dupa ce Botezatu a provocat lovitura de pedeapsa (hent in careu) ce avea sa fie transformata ulterior de Vladut Mocanu.

S-a intrat cu 1-1 la pauza si nimic nu parea sa anunte o parte secunda atat de animata precum cea la care am asistat ieri. Ocazii monumentale ratate de Alin Abuzatoaei, singur cu portarul Cernat, apoi, in careul opus, de Sebastian Tartarau, care a reluat dintr-un metru mult peste poarta mingea de “2-1”.

Desi parea ca ne indreptam spre o remiza oarecum echitabila, la un corner de pe partea stanga, Bogdan Botezatu a batut direct pe poarta si l-a invins pe Bogdan Cernat. Cel mai capricios jucator al Vasluiului a avut apoi parte de o iesire in aplauzele fanilor, care l-au chemat in galerie pentru a urmari finalul de meci (foto articol).

Returul semifinalei este programat, joi, 30 mai, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Vaslui.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<