Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal spectaculos la Tudora. TransDor revine dupa ce a fost condusa cu 4-1

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.May 2019
Egal spectaculos la Tudora. TransDor revine dupa ce a fost condusa cu 4-1

Unirea Curtesti a remizat spectaculos in deplasarea de la Tudora, la finalul unui joc extrem de spectaculos, in care echipa antrenata de Radu Bogdan Tanasa nu a putut sa tina de un 4-1 care parea sa ii asigure victoria la un moment dat. Astfel, lupta pentru pozitia a treia din clasamentul Ligii a 4-a Botosani ramane in continuare deschisa, acum, cand ne mai despart doar doua etape de finalul sezonului.

Golurile Unirii Curtesti au fost realizate de Lucian Tarnauceanu (2), Ciprian Horicianu si Alexandru Plian.

ACS Unirea Curtesti: Heghes, Pidvisischi, Gutu, Neculcea, Baciu (Chiriac) , Horicianu (Abalasei), Acujboaie, Ganga, Marchidan (Hreniuc), Plian.

Am facut un meci fantastic astazi. Ne-a lipsit foarte putin pentru o mare victorie. Iarasi ultima faza… insa, baietii au fost extraordinari. Au luptat, s-au daruit. E frustrant sa fii egalat dupa ce ai 4-1 , dar asta e fotbalul, si de asta e frumos! Nu am ce sa le reprosez baietilor. Am intalnit o echipa cu mare experienta si am fost aproape de un rezultat frumos. Una peste alta, a fost un spectacol, iar ambele echipe merita felicitate!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Despartite de un singur punct in clasament, Unirea Curtesti si TransDor Tudora au urmatorul program in cele doua etape ramase din 2018/19: ACS Inter Dorohoi-TransDor Tudora, AS Unirea Saveni-ACS Unirea Curtesti (Etapa 25) si TransDor Tudora-Flacara Vaculesti, ACS Unirea Curtesti-ACS Inter Dorohoi (Etapa 26).

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Andrei Baciu; arbitri asistenti: Ionut Chelarescu, Andrei Tanasa. Observator: Bogdan Zanfirescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<