Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni castiga la Baltati, iar Cristestiul scoate Unirea Mircesti din cursa spre titlu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.May 2019
Flacara Erbiceni castiga la Baltati, iar Cristestiul scoate Unirea Mircesti din cursa spre titlu

Echipa antrenata de Denis Cretu s-a impus la Baltati, scor 2-1, intr-un meci din cadrul antepenultimei etapei a Ligii a 4-a Iasi. La Cristesti, Moldova a avut puterea de a reveni in doua randuri pe tabela, impunandu-se in final cu 3-2. Golul decisiv i-a apartinut lui Andrei Dandu. Aceste rezultate scot Mircestiul din cursa spre titlu, ultima etapa a sezonului programand o intalnire directa intre Moldova Cristesti si Flacara Erbiceni.

Pana atunci, Erbiceniul intalneste, acasa, “lanterna rosie”, AS Poly 2014 Iasi. Moldova se va deplasa la Tomesti. Daca se confirma rezultatele hartiei, Flacara Erbiceni are nevoie de un egal la Cristesti pentru a deveni noua campioana a judetului Iasi. Erbiceniul nu poseda la aceasta ora Certificat de Identitate Sportiva. Cristesti, in schimb, da!

Partida de la Baltati a fost deblocata rapid. In minutul 7, Mihai Asofiei i-a pasat cu capul lui Vlad Mocanu, care a punctat pentru 0-1.

La mijlocul reprizei, dupa un sut respins de catre portarul Gloriei, Marian Ciuta a venit pe respingere si a introdus mingea in plasa (0-2).

In minutul 41, gazdele au redus din diferenta prin Ionut Nechita, dupa ce in prealabil portarul Stefan Daniliuc s-a remarcat cu o parada senzationala.

Repriza secunda a fost cu emotii pentru echipa vizitatoare, care a avut un om in plus din minutul 71. Bacalu a primit doua cartonase galbene intr-un interval scurt de timp. Pe langa paradele lui Daniliuc, imprecizia la finalizare a jucatorilor de la Baltati a facut ca Flacara sa plece cu toate punctele puse in joc.

In aceasta saptamana, Flacara Erbiceni are programata o “dubla” cu ultima clasata, AS Poly 2014 Iasi: miercuri, in sferturile Cupei Romaniei si sambata, in etapa a 29-a a Ligii a 4-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<