Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Misiune dificila pentru Unirea Curtesti in semifinalele Cupei Romaniei, Botosani

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔28.May 2019
Misiune dificila pentru Unirea Curtesti in semifinalele Cupei Romaniei, Botosani

Miercuri, 29 mai, incepand cu ora 18:00, pe Mecanex (teren neutru), ACS Unirea Curtesti intalneste campioana in exercitiu a judetului Botosani, Viitorul Albesti, in cadrul semifinalelor Cupei Romaniei. In paralel, la Ipotesti, ACS Inter Dorohoi se bate pentru un loc in finala cu AS 2000 Bucecea.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Albesti are un avantaj de 6 puncte in fata Dorohoiului si isi va pastra titlul cucerit anul trecut, tinand cont de programul usor pe care il are de parcurs.

In precedentele doua dispute din acest sezon, contand pentru turul si returul Ligii a 4-a, Viitorul Albesti a avut castig de cauza in fata gruparii conduse de Radu Bogdan Tanasa. De fiecare data, insa, Albestiul s-a impus la limita, gratie unor reusite ce au venit pe final de intalnire.

Pentru noi, prezenta in aceasta faza reprezinta o premiera! De fapt, in sezonul acesta tot ce am realizat a fost unic in istoria clubului. Ne-am transformat foarte mult. Incercam sa scoatem maximum din orice competitie. Venim dupa un joc bun realizat, duminica, la Tudora, si incercam sa realizam o partida frumoasa in semifinale. Jucam cu detinatoarea trofeului si campioana editiei trecute. Mai mult, Albestiul este virtual campioana si sezonul acesta, dar asta nu inseamna ca nu avem sansa noastra. Poate ne vom lua revansa pentru cele doua infrangeri la limita din campionat. Ar fi minunat sa jucam finala Cupei Romaniei!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor ACS Unirea Curtesti

FOTO: ACS Unirea Curtesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<