Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Sferturile Cupei Romaniei, judetul Iasi: AS Poly 2014 – Flacara Erbiceni

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔28.May 2019
Sferturile Cupei Romaniei, judetul Iasi: AS Poly 2014 – Flacara Erbiceni

Programul Flacarei Erbiceni din aceasta saptamana prevede o dubla intalnire cu ultima clasata, AS Poly 2014 Iasi. Miercuri, 29 mai, cu incepere de la ora 18:00, la Victoria, Flacara se lupta cu AS Poly pentru a patrunde in semifinalele Cupei Romaniei. La o prima vedere, finalista de anul trecut are cea mai facila misiune din “sferturi”, in ciuda faptului ca va da piept cu un adversar care a renascut in aceasta competitie.

Pentru a ajunge intre cele mai bune opt echipe, AS Poly a trecut de Sportul Studentesc (3-2) si CS Tomesti (2-1). Erbiceniul a dispus de Viitorul Braesti (3-0) si Gloria Romanesti (2-0).

Duminica, cele doua formatii se vor intalni din nou, de aceasta data la Erbiceni, in cadrul penultimei etape a sezonului.

Intr-un meci disputat tot la Victoria, in tur, la ultimul joc al lui Petrica Basascu pe banca Erbiceniului, Flacara castiga la “masa verde” datorita unei contestatii depuse la pauza. Pe teren, Erbiceniul s-a impus greu, scor 5-4. AS Poly a avut la un moment dat 3-0.

Vom incerca sa facem un joc bun. Trecem printr-o perioada grea, din toate punctele de vedere. Tin sa le multumesc tuturor baietilor care formeaza grupul AS POLY 2014 pentru tot ceea ce au facut la aceasta echipa in momente in care nimeni nu mai credea ca vom mai continua in Liga a 4-a. De asemenea, tin sa il felicit pe Denis Cretu pentru ceea ce a reusit sa faca la Flacara, dorindu-i mult succes in activitate, dar dupa “dubla” cu noi. Cel mai bun sa castige, miercuri!

Ionut Grumezescu (AS Poly 2014 Iasi)

AS Poly 2014 Iasi-Flacara Erbiceni va fi condus de o brigada formata din Lucian Diaconu (central), Ionut Melinte si Ana Puscasu (arbitri asistenti). Vlad Ciobanu, presedintele CJA Iasi, este observatorul partidei.

Miercuri, de la aceeasi ora 18, se mai disputa urmatoarele intalniri: Gloria Baltati-Unirea Ruginoasa, Viitorul Targu Frumos-Moldova Cristesti si Unirea Scanteia-Unirea Mircesti.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<