Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly produce socul sferturilor de finala in Cupa Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔30.May 2019
AS Poly produce socul sferturilor de finala in Cupa Romaniei

Cupa Romaniei s-a dovedit o data in plus competitia surprizelor, dupa ce, ieri, AS Poly 2014 Iasi, a reusit sa elimine Flacara Erbiceni, una dintre cele doua echipe care se bate pe acest final de sezon la castigarea campionatului Ligii a 4-a Iasi.

Ultima in clasament, dar intre primele patru in Cupa!

Victoria lui AS Poly 2014 a fost obtinuta spre final, dupa o serie de ocazii la poarta lui Stefan Daniliuc. Tanarul portar al Flacarei nu a mai avut ce sa faca in minutul 86, cand a fost executat din apropiere de catre Ciprian Hodorogeanu.

La final, oaspetii au depus contestatie pe 3-4 jucatori de-ai lui AS Poly, solutionarea acestui caz urmand sa aiba loc in zilele urmatoare.

Fara 4-5 oameni de baza in lotul de “18” deplasat la Victoria, Flacara Erbiceni a avut o prima repriza modesta, in care gaurile din defensiva aveau sa isi spuna cuvantul.

In minutul 28, Asofiei a incercat poarta de la 20 de metri. La urmatorul atac, Andrei Stan a ramas singur cu portarul Moruzi si a tras piciorul stang al acestuia.

Apoi, aveam sa asistam la doua goluri intr-un interval de unu-doua minute. AS Poly a deschis scorul prin Florin Matcaboje, pentru ca imediat dupa Marian Ciuta sa restabileasca egalitatea, intr-o faza in care goalkeeperul lui AS Poly a alunecat si nu s-a mai putut redresa in timp util.

AS Poly a revenit in avantaj inainte de pauza, profitand de un nou moment de slabiciune a defensivei adverse. Ovidiu Sandu a marcat cu un sut sec pentru 2-1.

Repriza secunda anunta revenirea la “normalitate”. Codrin Chelaru a restabilit egalitatea, 2-2, iar Flacara dadea impresia ca reuseste sa puna stapanire pe meci. Numai ca lucrurile nu au stat chiar asa, Hodorogeanu incheind cu gol o sarabanda de ocazii la buturile aparate de Stefan Daniliuc.

AS Poly avanseaza in semifinalele Cupei Romaniei, alaturi de Moldova Cristesti (2-2, 10-9 dupa lovituri cu Viitorul Targu Frumos), Unirea Mircesti (5-1 la Scanteia) si Unirea Ruginoasa (6-3 pe terenul Baltatiului).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<