Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Curtestiul se opreste in semifinalele Cupei. Viitorul Albesti tinteste din nou “dubla”!

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔30.May 2019
Curtestiul se opreste in semifinalele Cupei. Viitorul Albesti tinteste din nou “dubla”!

Liderul Ligii a 4-a Botosani, Viitorul Albesti, a acces in ultimul act al Cupei Romaniei, la capatul unui joc in care si-a demonstrat superioritatea in fata de ocupantei locului 3, Unirea Curtesti. Este pentru a treia oara in 2018/19 cand campioana in exercitiu si detinatoarea trofeului trece de Unirea Curtesti. Daca in primele doua partide, Viitorul s-a impus la limita, in Cupa Romaniei lucrurile au stat cu totul altfel: 2-0 pauza, 4-1 final. Singurul gol al Unirii a fost reusit de Lucian Tarnauceanu.

Antrenorul Unirii, Radu Bogdan Tanasa, a tras concluziile dupa acest esec:

Azi nu a fost ziua noastra. Am facut o partida stearsa, in care nu ne-a iesit mai nimic. Cu o echipa superioara, asa cum e Albestiul, e greu sa te impui daca prinzi o zi mai slaba. Una peste alta, am atins faza semifinalelor, ceea ce e o premiera pentru noi, si ne putem declara multumiti. Cu rabdare si continuand aceasta munca la care ne-am inhamat, vom reusi sa cucerim si lauri. Avem jucatori tineri, iar timpul pare a fi de partea noastra.

Unirea Curtesti a evoluat in urmatoarea formula: Heghes, Pidvisischi, Gutu, Neculcea, Tivlica (Miron), Horicianu (Avadanei), Acujboaie, Ganga (Hreniuc), Marchidan (Abalasei), Plian.

Arbitri: Iovu Ciprian (centru), Cretu Radu, Branza Iulian (arbitri asistenti). Observator: Luca Valentin

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<