Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 29: Flacara Erbiceni-AS Poly 2014 Iasi

0 Comments 📁 Liga 4 🕔31.May 2019
Liga 4, Iasi – Etapa 29: Flacara Erbiceni-AS Poly 2014 Iasi

Flacara Erbiceni disputa, duminica, de la ora 12:00, pe teren propriu, penultimul joc al sezonului contra formatiei care a eliminat-o la mijlocul saptamanii din sferturile Cupei Romaniei, AS Poly 2014 Iasi. Infrangerea din Cupa, venita pe fondul unor absente importante in trupa lui Denis Cretu, dar si a unei superioritati aratate de AS Poly, care se putea impune la un scor mai drastic, aduce un plus de greutate acestui meci, in conditiile in care batalia finala pentru castigarea campionatului se va da saptamana viitoare la Cristesti.

Tot in aceasta etapa, Moldova Cristesti se deplaseaza la Tomesti, in celalalt joc important al etapei a 29-a a Ligii a 4-a iesene.

Meciul tur a fost adjudecat de Erbiceni. 5-4 pe teren, dupa ce la un moment dat AS Poly avea 3-0. Apoi, in urma unei contestatii depuse la pauza, 3-0 la “masa verde” in favoarea Flacarei Erbiceni.

Flacara are nevoie de cel putin tot atatea puncte cate va lua Cristesti de la Tomesti, pentru a-si permite si o remiza in ultima runda, care i-ar asigura titlul de campioana gratie acelui 2-1 consemnat in meciul direct, in primavara acestui an.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Andrei Bogdan Negru, Radu Nistor. Rezerva: Robert Cozma. Observator: Gheorghe Silion.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<