Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni obtine punctele de care avea nevoie inaintea finalei campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.June 2019
Flacara Erbiceni obtine punctele de care avea nevoie inaintea finalei campionatului

Flacara Erbiceni a dispus de AS Poly 2014 Iasi cu scorul de 4-2, luandu-si astfel revansa fata de rezultatul consemnat la mijlocul saptamanii, in “sferturile” Cupei Romaniei. AS Poly se pregateste sa paraseasca Liga a 4-a ieseana, insa nu oricum, ci cu capul sus, dupa doua jocuri bune in fata liderului Flacara Erbiceni. 3-2 in Cupa Romaniei si 2-4 in penultima etapa a sezonului 2018-2019.

Meciul disputat la Balciu (comuna Miroslava), din cauza ploilor care au inundat terenul din Erbiceni, a inceput cu o dominare apasata a gazdelor. Vlad Mocanu putea deschide scorul la putine momente dupa primul fluier al centralului Razvan Tomozei, insa a fost blocat de portar.

S-a facut 1-0, in minutul 15, dupa un corner de pe partea dreapta executat de Aeroaei. Bubutanu s-a inaltat si a reluat cu capul sub bara transversala.

Scorul pauzei, 2-0, avea sa fie stabilit de Marian Ciuta, la capatul unei pase primite de pe stanga de la mijlocasul Mihai Asofiei.

Cand nimic nu parea sa anunte revenirea din pumni a lui AS Poly, matadorul din Cupa, Ciprian Hodorogeanu, a redus din diferenta.

Apoi, Seserman a aruncat in aer banca de rezerve a oaspetilor, undeva prin minutul 70.

Bucuria celor de la AS Poly a fost una efemera, deoarece Vlad Dencef a readus-o rapid pe Erbiceni in avantaj. Mocanu a sutat spre poarta, iar mingea respinsa de portar a fost fructificata de Dencef (3-2).

AS Poly a evoluat in inferioritate numerica pe final, dupa ce Tanase a fost eliminat pentru cumul de cartonase.

In prelungiri, Mihai Asofiei a punctat pentru ultima oara in meci, 4-2.

Campioana Ligii a 4-a Iasi se decide duminica, 9 iunie, la Cristesti (Moldova Cristesti-Flacara Erbiceni).

AS Poly termina anul competitional cu un joc pe teren propriu in fata Unirii Scanteia. Echipa lui Ionut Grumezescu este calificata si in semifinalele Cupei Romaniei, faza in care urmeaza sa o intalneasca pe AS Unirea Ruginoasa, miercuri, 5 iunie, la Targu Frumos.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<