Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti cedeaza doua puncte in “orezaria” de la Vlasinesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.June 2019
Unirea Curtesti cedeaza doua puncte in “orezaria” de la Vlasinesti

Unirea Curtesti a remizat in deplasare, scor 1-1, cu Unirea Saveni, intr-un meci din cadrul penultimei etape a campionatului Ligii a 4-a Botosani. Neculcea a marcat singurul gol al oaspetilor.

La finalul meciului, antrenorul Unirii s-a aratat nemultumit de suprafata de joc, principalul factor care a facut Curtestiul sa cedeze doua puncte la Vlasinesti.

Unirea Curtesti: Seliman, Tivlica (Vizitiu), Gutu, Neculcea, Baciu, Miron, Abalasei, Acujboaie, Ganga, Hreniuc, Plian

Am jucat pe un teren greu, plin de apa si mal. Imi pare rau ca am acceptat startul meciului, intrucat conditiile de la fata locului nu se incadrau in litera regulamentului. Vorbim despre un teren impracticabil. Dar acest lucru ne va fi invatatura de minte pe viitor. Ii felicit pe baieti pentru efortul fantastic depus pe un astfel de teren, in fata unui adversar a carui proncipala realizare a fost faptul ca ne-a obligat sa batem o lovitura libera din mijlocul unei balti.

Radu Bogdan Tanasa, antrenor ACS Unirea Curtesti

Celalalt meci important in economia situatiei din clasament, ACS Inter Dorohoi-TransDor Tudora, a fost amanat pentru data de 7 iunie.

Joi, 6 iunie, cu incepere de la ora 17:30, lumina reflectoarelor se muta pe juniorii A1 din cadrul clubului, pregatiti de Mihaita Noroc, care vor disputa mansa tur a barajului interjudetean cu LPS Bacau. ACS Unirea Curtesti-LPS Bacau se va juca la Ipotesti, pe stadionul Luceafarul.

FOTO: ACS Unirea Curtesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<