Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti-LPS Bacau, in mansa tur a barajului interjudetean la Juniori A1

0 Comments 📁 Juniori 🕔06.June 2019
Unirea Curtesti-LPS Bacau, in mansa tur a barajului interjudetean la Juniori A1

Juniorii Unirii Curtesti disputa, astazi, cu incepere de la ora 17:00, pe terenul “Luceafarul” din Ipotesti, prima mansa a “dublei” cu LPS Bacau, din cadrul barajului interjudetean. Formatia bacauana, pregatita de catre unul dintre jucatorii emblematici ai primei ligi, Costel “Burebista” Campeanu, s-a impus fara mari probleme in campionatul bacauan, avand o medie de peste 6 goluri inscrise per meci (20 victorii din tot atatea posibile, golaveraj 123-12).

La Botosani, dupa incheierea celor 10 meciuri programate, Unirea Curtesti a bifat 8 victorii si 2 remize (golaveraj 50-14).

Returul se va juca, duminica, 9 iunie, pe stadionul “Lucretiu Avram” din Bacau.

Este primul nostru pas in fotbalul ceva mai mare. Jucam primul meci sub egida FRF, fapt care reprezinta o onoare pentru comuna noastra! Avem un grup de tineri valorosi, un antrenor bun, cu dorinta de succes si speram sa facem o figura frumoasa. Si o calificare, de ce nu?! Important este ca se aude de Unirea Curtesti si ca ne aflam acolo. Cu pasi inceti si timizi patrundem in fotbalul mare. Intalnim un echipa care, asemeni noua, a terminat campionatul neinvinsa, ceea ce ne face sa credem ca ne asteapta un meci frumos!

Radu Bogdan Tanasa, presedinte ACS Unirea Curtesti

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Silviu Iftode; arbitri asistenti: Alexandru Blanariu, Andrei Pista (toti din Suceava)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<