Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moldova Cristesti este noua campioana a Ligii a 4-a Iasi

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.June 2019
Moldova Cristesti este noua campioana a Ligii a 4-a Iasi

Moldova Cristesti a castigat campionatul Ligii a 4-a Iasi, duminica, 9 iunie, in urma unui meci direct cu Flacara Erbiceni, echipa care conducea clasamentul inaintea ultimei etape, avand 2 puncte avans. Cristestiul s-a impus la limita, scor 1-0, singurul gol al intalnirii fiind marcat cu 7-8 minute inainte de finalul primei reprize.

La fel ca anul trecut, campioana Iasului nu detine CIS si, prin urmare, nu va putea participa la barajul de promovare in Liga a 3-a. AS Husana Husi s-a impus la Vaslui, dupa 1-0 si 0-0 cu CSM, si este aproape sigura de locul de Liga a 3-a.

Partida de la Cristesti a fost una echilibrata, gazdele impunandu-se la final gratie plusului de experienta. Bogdan Catargiu a punctat in minutul 37, iar Erbiceniul a avut momente in partea secunda cand s-a napustit asupra adversarului, insa fara a reusi sa puncteze. La cea mai mare ocazie a oaspetilor, mingea a cazut pe bara transversala, iar Moldova Cristesti-Flacara Erbiceni s-a terminat scorul de 1-0.

Catargiu a intrat in postura de rezerva. Bogdan Apostol a suferit o intindere si a parasit terenul accidentat.

Dupa incheierea partidei, observatorii Cornel Popa si Dumitru Paraschiv s-au ocupat de festivitatea de premiere. Primarul comunei Cristesti le-a inmanat jucatorilor tricourile de campioni, medaliile si, in cele din urma, trofeul mult ravnit.

Campioana a “udat” acest succes la Pensiunea Cristesti, acolo unde formatia, la solicitarea baietilor, a adaptat rapid o melodie in care au fost mentionati jucatorii cu “greutate” ai echipei.

Si in pauza meciului am avut parte de actiune, dupa ce jucatorul Flacarei Erbiceni, Marian Ciuta, a cerut-o in casatorie pe Alexandra.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<