Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly 2014 si Unirea Ruginoasa lupta pentru un loc in finala Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔11.June 2019
AS Poly 2014 si Unirea Ruginoasa lupta pentru un loc in finala Cupei Romaniei

AS Poly 2014 Iasi si Unirea Ruginoasa se intalnesc, maine, la Targu Frumos, intr-un meci din cadrul fazei semifinalelor Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi. Confruntarea de pe stadionul “Neculai Ratoi” va incepe de la ora 18:00, iar in caz de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute, se va recurge la prelungiri si lovituri de departajare.

Prima finalista a fost stabilita in urma cu o saptamana, tot la Targu Frumos, dupa ce detinatoarea trofeului, Unirea Mircesti, a reusit sa treaca la limita, scor 1-0, de viitoarea campioana a Iasului, Moldova Cristesti.

AS Poly 2014 Iasi este surpriza placuta a acestei editii de Cupa Romaniei. Echipa lui Ionut Grumezescu s-a calificat meritat in penultimul act, impresionand cu Flacara Erbiceni, raportandu-ne la situatia din clasament (AS Poly a retrogradat). 3-2, cu AS Poly mereu la conducere, intr-un joc in care diferenta de scor putea fi mai mare. Pana atunci, AS Poly eliminase ACS Sportul Studentesc si pe CS Tomesti.

In ceea ce o priveste pe Unirea Ruginoasa, “alb-albastrii” au avut parte de un prim joc dominat in totalitate, 7-0 la Todiresti, urmat de o deplasare la Stolniceni Prajescu (2-0) si, in sferturi, 6-3 pe terenul Gloriei Baltati.

AS Poly 2014 Iasi-Unirea Ruginoasa va fi arbitrat de o brigada formata din Gabriel Mihuleac (centru), asistat la cele doua linii de Ana Puscasu si George Macovei.

Meciul va fi transmis in format LIVETEXT pe pagina de facebook duminicapetarla.ro.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<