Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Finala Cupei Romaniei, judetul Iasi: Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔13.June 2019
Finala Cupei Romaniei, judetul Iasi: Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti

Miercuri, 12 iunie, a fost stabilita si cea de-a doua finalista a Cupei Romaniei. Unirea Ruginoasa s-a impus in fata retrogradatei AS Poly, scor 3-0, la capatul unui joc care nu le da prea mari sperantelor “alb-albastrilor” pentru ultimul act al competitiei. Pierderea portarului titular Marius Dulcianu se poate dovedi decisiva peste zece zile, atunci cand este programata finala pe judetul Iasi.

Partida disputata la Targu Frumos a inceput cu o stangacie din partea portarului Unirii, Vasile Tudosca. Acesta a pierdut un duel aerian cu Matcaboje, dar a avut mare noroc ca sutul jucatorului din atacul lui AS Poly a trecut mult peste bara transversala.

A urmat o noua situatie de poarta a baietilor lui Ionut Grumezescu, insa scorul a ramas intact. Chiar si dupa alte doua faze consumate in careul lui AS Poly.

Atacantul Marius Enache si-a inceput ziua de gratie cu o faza in care a contribuit cu peste 80% la golul de 0-1 al lui Stefan Florea. “Florica” a indeplinit o formalitate in fata portii.

Partea secunda a debutat cu alte doua situatii in favoarea lui AS Poly, continuarea fiind cea din primul act. Gol in poarta proprie, dupa ce Marius Enache s-a intors in careu si a finalizat fara sperante pentru goalkeeperul advers.

Dupa golul de 0-2, AS Poly a picat, doar suturile de la distanta ale lui Ovidiu Chelariu creand o oarecare panica in tabara “alb-albastrilor”.

Acelasi Marius Enache avea sa stabileasca scorul final, 0-3, calificand-o pe Unirea Ruginoasa in finala de pe 22 iunie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<