Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Tutora, in fata unei performante istorice: promovarea in Liga a 4-a!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔14.June 2019
AS Tutora, in fata unei performante istorice: promovarea in Liga a 4-a!

Vicecampioana Seriei I, AS Tutora, disputa, duminica, 16 iunie, la Targu Frumos, incepand cu ora 11:00, meciul care o poate propulsa in Liga a 4-a. AS Tutora si Spicul Helesteni se intalnesc in cea de-a doua etapa a barajului de promovare in Liga a 4-a, dupa ce, duminica trecuta, la Bosia, Tutora a invins-o cu 3-0 pe AS Holboca. In urma acelui rezultat, Holboca pastreaza sanse pur teoretice, in timp ce Spicul Helesteni si Tutora raman in cursa pentru ultimul loc disponibil, in conditiile in care Avantul Golaiesti, Viitorul Targu Frumos si Biruinta Miroslovesti vor promova direct dupa ce au terminat pe prima pozitie in clasamentele celor trei serii ale Ligii a 5-a Iasi.

Dupa acel 3-0 din prima etapa cu AS Holboca, tratam cu seriozitate maxima meciul impotriva celor de la Helesteni. Toata lumea este motivata si constienta ca e o sansa mare pentru o comuna atat de mica de a juca in Liga 4-a. M-am interesat personal de echipa Spicul Helesteni si am inteles ca sunt o grupare buna, experimentata, cu jucatori buni luati individual, dar noi ne bazam pe forta grupului si pe dorinta jucatorilor de a demonstra ca merita sa joace in primul esalon judetean. Cu siguranta vom fi sustinuti si de oamenii care se vor deplasa de la Tutora, asa cum s-a intamplat la Bosia, in prima mansa a barajului. Sper ca acest lucru sa reprezinte o motivatie in plus pentru baieti. Ar fi o premiera ca Tutora sa promoveze in Liga 4, nemaijucand niciodată la acest nivel.

Petru Agrigoroaei, antrenor AS Tutora

CUM S-A SCRIS ISTORIA MECIULUI AS HOLBOCA-AS TUTORA, 0-3

Pe fondul unei prime reprize slabe, in care echipele s-au tatonat reciproc, cu un mic plus de partea Tutorei, jucatorii Holbocai au trecut pe langa deschiderea scorului intr-o situatie singur cu portarul advers.

Trupa lui Petru Agrigoroaei a iesit mai motivata de la vestiare si, ajutata fiind de cele doua schimbari operate in minutul 60, care au facut diferenta la mijlocul terenului, s-a desprins prin Dan Albu. O alta ocazie notabila a Holbocai a fost consemnata la 0-1 – executie lobata prin care mingea a fost trimisa putin pe langa poarta.

Dinu Florin (80′) a profitat de o eroare in defensiva Holbocai si a dublat avantajul. Apoi, Albu a realizat dubla, dupa ce a preluat in interiorul careului si a tras cu dreptul pentru 0-3.

FOTO: Andrei Arustei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *