Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vasluiul gazduieste cel mai interesant turneu al verii – CUPA “STEFAN CEL MARE”

2 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔06.July 2019
Vasluiul gazduieste cel mai interesant turneu al verii – CUPA “STEFAN CEL MARE”

Prima editie a Cupei Stefan cel Mare va avea loc la Vaslui. Locatia se va schimba anual, prin rotatie, fiecare dintre cele 8 judete ale Moldovei urmand sa preia stafeta. Competitia aduce la start selectionatele celor 8 judete ale Moldovei. In completarea Regiunii 1 (Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava, Bacau, Botosani), stabilita pentru meciurile de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, vin reprezentantele Vrancei si a Galatiului. Proiect finantat de Consiliul Judetean Vaslui.

AJF-urilor le revine sarcina de a desemna selectionata/echipa care reprezinta fiecare judet in parte.

Competitia se doreste un ambasador al imaginii judetului, jucatorii echipelor participante avand in program si o vizita a principalelor obiective turistice ale judetului.

Turneul prevede 8 jocuri si este organizat sub forma de faze eliminatorii. Se incepe direct de la sferturi de finala, continuandu-se cu semifinale si cele doua finale (locul 3, locul 1). Durata Cupei “Stefan cel Mare” este de doua zile, dupa cum urmeaza: sferturile de finala in prima zi, respectiv semifinale, finala mica si finala in cea de-a doua zi.

Meciurile urmeaza sa se desfasoare pe cele doua terenuri ale complexului vasluian – “Municipal” si terenul de antrenament. Se va juca alternativ in cele doua locatii, astfel incat spectatorilor sa nu le scape nimic. Imediat dupa incheierea meciului de pe Municipal, se va da startul jocului programat pe terenul de antrenament.

Organizatorul asigura masa pentru toate persoanele participante la proiect: jucatori, antrenori, oficiali, arbitri, asistenti medicali si membrii staff-ului administrativ al proiectului. O brigada formata din trei arbitri si un asistent medical vor se vor ocupa de buna desfasurare a confruntarilor.

Tabloul se va realiza in urma unei trageri la sorti. Castigatoarele primei zile vor avea cazare asigurata de organizator. Acestora li se adauga si patru arbitri invitati din alte judete.

Evenimentul se va incheia cu o festivitate de premiere, cele 8 echipe participante urmand sa primeasca cupe si diplome de participare. Premii individuale pentru cel mai bun jucator, cel mai bun portar si pentru golgeterul Cupei “Stefan cel Mare”.

Cine participa la CUPA STEFAN CEL MARE

TOTAL: 172 de persoane din 8 judete ale Moldovei;

  • 144 fotbalisti (8×18 jucatori);
  • 8 antrenori;
  • 8 oficiali;
  • 8 arbitri (4 din Vaslui, 4 din alte judete);
  • un medic/ asistent medical;
  • 3 persoane reprezentand staff-ul administrativ (presedintele – coordonatorul proiectului, administrator financiar si directorul sportiv/organizatorul competitiei;

FOTO / Finala Cupei Romaniei, faza judeteana Vaslui – CSM FC Vaslui v Rapid Brodoc

Share this article with friends

2 Comments

Write a Comment

<