Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Sporting Juniorul nu ingrasa porcul de Craciun: Bogdan Botezatu si antrenorul-jucator al campioanei de acum doua sezoane, acontati de Cracea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.July 2019
Sporting Juniorul nu ingrasa porcul de Craciun: Bogdan Botezatu si antrenorul-jucator al campioanei de acum doua sezoane, acontati de Cracea

Campionatul Ligii a 4-a Vaslui se anunta si in acest an unul atractiv, dupa ce Sporting Juniorul a fost acceptata sa activeze in primul esalon judetean, ca urmare a refuzului primit de la FRF cu privire la acordarea unui loc de Liga a 3-a. Mai multe grupari, printre care si CSM Pascani, se bat pentru cele 16 pozitii disponibile in Seria 1.

Aceasta decizie pro-fotbal vine, insa, si cu o conditie pe care Sporting Juniorul trebuie sa o respecte meci de meci.

Doar trei locuri disponibile pentru jucatorii experimentati (peste 22 de ani)

Echipa participantă în Liga a 3-a (n.r: L4, cazul nostru) trebuie să folosească minimum 3 jucători sub 20 ani (nascuti dupa 01.01.1999) şi 5 jucători sub 22 de ani (nascuti dupa 01.01.1997), pe toată durata meciului. Pentru evitarea oricărui dubiu condiţiile din prezentul alin. se vor aplica exclusiv pe durata primelor 2 (două) sezoane competiţionale în care echipa respectivă participă în Liga a 3-a.

Unul dintre cei mai buni mijlocasi de banda, Bogdan Botezatu (ex-CSM FC Vaslui), a fost convins sa semneze cu Sporting. Alaturi de “Bote” vine si Gabriel Craciun, fostul antrenor-jucator al Flacarei Muntenii de Sus.

In primul rand, am venit la Sporting Juniorul pentru proiectul clubului. Unul foarte atractiv, ce are la baza copii crescuti in propria curte, dupa modelul marilor academii. Avand in vedere ca imi plac copiii (n.r. Botezatu – antrenor la Pumas Iasi, profesor de educatie fizica si sport), am zis sa dau curs acestei oferte, cu speranta ca va fi o experienta interesanta. Este pentru prima data cand joc intr-o echipa cu atatia fotbalisti tineri. La 27 de ani, eu voi fi unul dintre jucatorii “batrani”. Am incredere in oamenii de la Sporting Juniorul, in tot ceea ce si-au propus ei sa faca in urmatorul sezon si sper sa realizam ceva frumos impreuna!

Bogdan Botezatu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<