Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amical cu multe goluri la Dobrovat intre doua participante la Cupa Sportys

0 Comments 📁 Stiri 🕔28.July 2019
Amical cu multe goluri la Dobrovat intre doua participante la Cupa Sportys

Stejarul Dobrovat s-a impus, scor 6-3, in amicalul cu Vointa Bosia, desfasurat cu ocazia Zilelor Comunei Dobrovat. Cel de-al doilea amical al “galben-verzilor” a avut loc in absenta antrenorului principal, oaspetii acuzand, de asemenea, o serie de absente importante. Bogdan Ursu s-a prezentat la Dobrovat cu o formatie incropita, din care au facut parte, printre altii, “Bento” si Andrei Tanasa (CS Ciurea).

Infuzia de jucatori care a avut loc in aceasta vara la Stejarul avea sa se simta si in jocul prestat de gazde, meciul incepand, practic, de la 1-0, dupa ce Amaritei, reprofilat atacant, a speculat o eroare de comunicare in defensiva adversa.

Amaritei si-a mai trecut in cont 2-3 situatii clare, singur cu portarul, pe parcursul primei parti.

Un aut si o lovitura de pedeapsa au adus Bosia la conducere intr-un interval de 4-5 minute. In minutul 19, Petruta a trimis lung din margine, iar Tanasa, demarcat in careu, a reluat spectaculos din semifoarfeca pentru 1-1.

Bosia a trecut in avantaj datorita aceluiasi Tanasa, faultat in saritura de portarul Casapu. Capitanul Vointei, Vasile Teodorescu, a executat impecabil, sub transversala, aducand-o pentru prima si singura data pe echipa oaspete in avantaj.

La fel de scurt s-a scris si istoria golurilor prin care Stejarul a revenit la conducere. Mai intai, fostul atacant al Flacarei Erbiceni, Andrei Stan, a reluat in plasa o minge centrata din lovitura libera de Alin Butu, pentru ca apoi George Trofin sa reia in plasa mingea blocata initial de portar la sutul lui Amaritei.

Scorul pauzei, 4-2, fost stabilit de fundasul lateral dreapta al Stejarului, Juncanaru, care a patruns bine in jumatatea adversa si l-a invins pe portar cu un sut la coltul scurt.

Repriza a doua a fost mai cuminte, rezerva de energie a jucatorilor incheindu-se undeva prin minutul 60. Caldura de afara l-a impins pe centralul sa acorde cate o pauza de hidratare per repriza.

Imediat dupa pauza, Stan a realizat “dubla”. Apoi, Alin Purice a transformat al doilea penalty acordat Bosiei, de aceasta data pentru un hent (5-3).

In minutul 65, Adrian Amarinei, un alt jucator venit de la Flacara Erbiceni, a luat pe cont propriu o actiune de la mijlocul terenului si nu s-a oprit pana nu a punctat pentru 6-3.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *