Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Selectionata Iasului, la Cupa “Stefan cel Mare” fara jucatori de la Cristesti si Mircesti

0 Comments 📁 Stiri 🕔05.August 2019
Selectionata Iasului, la Cupa “Stefan cel Mare” fara jucatori de la Cristesti si Mircesti

La sfarsitul acestei saptamani, Vasluiul gazduieste cea mai interesanta competitie dedicata echipelor de Liga a 4-a si a 5-a din zona Nord-Est. Prima editie a Cupei “Stefan cel Mare” va aduna la start selectionatele celor opt judete din Moldova, printre care si reprezentanta Iasului.

AJF Iasi l-a desemnat pe Tiberiu Beceru drept antrenor al selectionatei Iasului, la baza acestei decizii stand performantele din sezonul precedent, cand Viitorul Targu Frumos, echipa pe care o antreneaza, a castigat la pas campionatul Seriei a II-a. De asemenea, Beceru este si ultimul antrenor care a promovat, din punct de vedere sportiv, o echipa ieseana in Liga a 3-a. Este vorba despre Siretul Lespezi. Se intampla la sfarsitul sezonului 2015-2016. Lespeziul a dispus de Gaus Racaciuni (Bacau) tur-retur, scoruri 2-1 si 1-0, dar nu a mai continuat nici macar la nivelul Ligii a 4-a, formatia fiind desfiintata ulterior.

Dat fiind faptul ca in acest weekend se va desfasura si Supercupa judetului Iasi, in care sunt implicate Moldova Cristesti (campioana in exercitiu) si Unirea Mircesti (castigatoarea fazei pe judet a Cupei Romaniei), Beceru nu a reusit sa convinga cele doua parti sa dea cate 2-3 jucatori, asa cum planuise initial, nici macar pentru meciul de sambata. In plus de asta, Beceru s-a lovit si de alte refuzuri, motiv pentru care judetul nostru va fi reprezentat de catre urmatorii jucatori.

LOTUL COORDONAT DE TIBERIU BECERU

Portari: Stefan Daniliuc (Erbiceni), Leonard Ciochina (Harlau)

Fundasi: Cosmin Ungureanu (Ruginoasa), Iulian Dascalu (Harlau), Valentin Popa (Targu Frumos), Dragos Bubutanu (Dobrovat), Dan Lungu (Harlau), Gabriel Iuriciuc (Erbiceni)

Mijlocasi: Stefan Florea (Ruginoasa), Edy Grigoras (Baltati), Sergiu Covaliu (Targu Frumos), Alexandru Aftanache (Deleni), Gheorghe Popa (Targu Frumos), Paul Paftala (Sinesti)

Atacanti: Sorin Cara (Sinesti), David Stefan (Barnova), Razvan Danciu (Ciurea)

*un loc liber ramas pentru postul de fundas central (de preferat)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *