Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cristi Ungureanu ramane “galben-verde” si în acest sezon. Preia Sinestiul ca antrenor-jucator!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔06.August 2019
Cristi Ungureanu ramane “galben-verde” si în acest sezon. Preia Sinestiul ca antrenor-jucator!

Paul Paftala a ajuns la un acord de principiu cu fostul antrenor al lui CSM FC Vaslui, Cristi Ungureanu, care urmeaza sa fie si principalul om de atac al Stejarului Sinesti in viitorul campionat al Ligii a 4-a Iasi. Alaturi de golgeterul editiei 2018-2019 a Ligii a 4-a Iasi vin si doi jucatori pe care s-a bazat Ungureanu la Vaslui, Adrian Caragea si Cosmin Frij.

Aceasta mutare spectaculoasa vine ca urmare a anuntului facut de Paul Paftala de cateva sezoane incoace, conform caruia ar urma sa se retraga de la Sinesti, dupa 15 ani de activitate. Se pare ca de aceasta data se va tine de cuvant si va preda Stejarul pe mana altcuiva, incepand din vara anului viitor.

In acest sens, Paftala s-a gandit la un antrenor cu experienta, capabil sa aduca la Sinesti si o serie de jucatori pe masura, care sa formeze o echipa asa cum nu a avut Stejarul niciodata. Obiectivul? La fel, unul nemaiintalnit in istoria “galben-verzilor”: CASTIGAREA CAMPIONATULUI!

Anul acesta, mi-am propus sa imi fac o echipa puternica, pentru a incheia apoteotic aventura mea la Stejarul Sinesti. Eu am infiintat echipa in 2004. Impreuna cu viceprimarul comunei Sinesti, luam oamenii de pe drum si le faceam poze la buletine, indiferent ca jucau fotbal sau nu. Aveam nevoie de 22 de legitimatii ca sa infiintam echipa. Aceasta era una dintre conditiile pe care trebuia sa le respectam la momentul respectiv. Pe Cristi l-am adus antrenor-jucator si am incredere ca vom fi o nuca greu de spart pentru Unirea Ruginoasa si Unirea Mircesti. Pe Cristesti nu o iau in calcul. Dandu si echipa lui… Fara suparare pentru prietenul meu Bucovanu, dar Cristestiul nu conteaza acolo sus in sezonul viitor!

Paul Paftala, STEJARUL SINESTI

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<