Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa a 3-a: Stejarul Sinesti-Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔31.August 2019
Liga 4, Iasi – Etapa a 3-a: Stejarul Sinesti-Moldova Cristesti

Stejarul Sinesti-Moldova Cristesti reprezinta al doilea meci cu “greutate” al etapei a treia din noul sezon al Ligii 4 Iasi, dupa Viitorul Targu Frumos-Unirea Mircesti, intr-o runda care mai programeaza: Unirea Ruginoasa-CS Ciurea, Unirea Scanteia-Progresul Deleni, Victoria Letcani-Stejarul Barnova, Viitorul Harlau-Flacara Erbiceni, CS Tomesti-Biruinta Miroslovesti si AS Tutora-Gloria Baltati.

Sinestiul a fost dintotdeauna un teren foarte dificil pentru multe dintre adversarele Stejarului, indiferent ca vorbim despre formatii cu pretentii sau grupari care se zbateau sa supravietuiasca in subsolul clasamentului.  Drept dovada, campioana in exercitiu, Moldova Cristesti, s-a impus cu 2-1 la ultima vizita aici. Sinestiul a condus, dar a fost intoarsa din drum, intr-una dintre ultimele batalii care au decis destinatia trofeului de campioana. Harbuzaru si Apostol marcau in respectiva intalnire pentru oaspeti, in timp ce reusita de 1-0 a venit din gheata lui Emanuel Prisacaru, dupa o minge sutata puternic de Paul Paftala.

Nu mai departe de ieri, Stejarul Sinesti s-a despartit oficial de antrenorul Cristian Ungureanu.

Si aceasta nu ar fi singura problema cu care se confrunta echipa lui Paul Paftala in acest debut de campionat. Cu un lot subtire, ciuntit si de absentele caracteristice fotbalului amator din aceasta perioada (concedii, nunti, botezuri si diverse alte evenimente), formula in care va evolua Sinestiul contra Moldovei ramane una incerta pana la startul partidei.

Stejarul Sinesti-Moldova Cristesti urmeaza sa fie transmis LIVETEXT pe pagina duminicapetarla.ro, maine, incepand cu ora 11:45.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *