Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

5 goluri, 3 penaltiuri, 2 “rosii” si victorie pentru campioana Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.September 2019
5 goluri, 3 penaltiuri, 2 “rosii” si victorie pentru campioana Moldova Cristesti

Moldova Cristesti s-a impus, ieri, pe terenul Stejarului Sinesti, scor 4-1, intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 3-a. Ca si la ultima deplasare aici, Sinestiul a rezistat doar repriza, golurile picand dupa primul fluier din partea secunda al lui Vlad Baban.

S-a jucat pe un teren foarte greu, puternic afectat de absenta ploilor din aceasta vara. Mai mult decat atat, caldura sufocanta l-a facut pe centralul Vlad Baban sa acorde doua pauze de apa per repriza.

Prima parte a fost relativ echilibrata, Cristestiul irosind doua ocazii mari, dupa ce si Sinestiul a amenintat poarta lui Grumazescu prin Vasilache. “Aripa” gazdelor a recuperat un balon in jumatatea adversa si l-a intrebuintat serios pe portar cu un sut trimis la radacina barei.

Cristestiul a avut si un gol anulat la Dandu pentru pozitie de ofsaid, iar Sinestiul a solicitat in doua randuri lovitura de pedeapsa (fault si un presupus hent).

Golgeterul editiei precedente, Andrei Dandu, a deschis balul printr-un sut din afara careului, plasat la coltul lung.

Apoi, si-a intrat in rol “omul meciului”, Harbuzaru. Dan Ciubotariu a transformat cu siguranta lovitura de pedeapsa obtinuta de “Jab”, dubland avantajul Moldovei.

Singurul gol al Stejarului a fost generat de un fault comis de portarul advers asupra lui Paul Paftala. Florin Sirbu a transformat. 2-1, inaintea celei de-a treia pauze de apa.

Intr-un interval scurt de timp, arbitrul central a eliminat cate un jucator din fiecare tabara pentru cumul de cartonase. Mai intai, Morosanu, urmat de Bogdan Leonte.

Ioan Harbuzaru a executat impecabil o lovitura libera aproape de tusa careului si a rezolvat in mare parte ecuatia intalnirii. Tot Harbuzaru avea sa obtina si cel de-al treilea penalty dictat de Baban, transformat de un jucator venit de pe banca de rezerve, Mihai Pintilii.

CELE DOUA ECHIPE

Stejarul Sinesti: Apetrei, Leonte, Vasilache, Caragea, Paftala, Sirbu, Nare, Tanasa, Ichim, Amihaesii

Rezerve: David, Pricop, Maftei

Moldova Cristesti: Grumazescu, Aeroaiei, Morosanu, Ciubotariu, Nenita, Harbuzaru, Bucovanu, Maftei, Radu, Dandu, Grigore

Rezerve: Iordache, Atanasoaie, Pintilii, Balasa

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Baban; arbitri asistenti: Ionut Melinte si George Macovei. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<