Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

5 ani de AS Poly

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.September 2019
5 ani de AS Poly

La implinirea a 5 ani de la infiintarea clubului, jucatorii lui AS Poly 2014 Iasi vor evolua, duminica, intr-un echipament aniversar, furnizat de Macron, pe care au fost inscriptionate insemnele Asociatiei Judetene de Fotbal Iasi, sigla clubului si tricolorul Romaniei, deasupra numarului de joc, dupa cum bine se poate observa in fotografiile de mai jos.

AS Poly 2014 Iasi-Vointa Bivolari, din cadrul etapei a 6-a a Seriei a II-a a Ligii a 5-a Iasi, promite un fotbal plin de fair-play, dar si cateva momente speciale in cadrul carora reprezentantii echipei organizatoare si-au propus sa acorde diplome de apreciere autoritatilor locale din comuna Victoria, “casa” lui AS Poly, si Asociatiei Judetene de Fotbal Iasi.

Trecerea in nefiinta a observatorului iesean Florin Mozolea va fi marcata printr-un moment de reculegere. La mormantul fostului observator va ajunge si o coroana de flori din partea echipei lui Ionut Grumezescu. De asemenea, componentii ambelor formatii urmeaza sa joace cu banderole negre la brat.

Partida dintre AS Poly 2014 si Vointa Bivolari, programata sa inceapa de la ora 11:00, va fi arbitrata de o brigada tanara, avandu-i la centru pe nepotul lui Stefan Rotarascu, Stefan Albert Haidau, asistat la cele doua linii de Stefan Sleapca si Dumitru Asimini. Domnul Laurentiu Mihalcut va judeca de pe margine activitatea celor trei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *