Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa a 8-a: Flacara Erbiceni-Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.October 2019
Liga 4, Iasi – Etapa a 8-a: Flacara Erbiceni-Moldova Cristesti

Duminica, 6 octombrie 2019, de la ora 12:00, se va derula etapa a 8-a a Ligii a 4-a iesene, in cadrul careia cel mai atractiv meci pare sa fie cel de la Erbiceni, dintre Flacara din localitate si campioana in exercitiu, Moldova Cristesti.

REMEMBER

Erbiceni si Cristesti sunt echipele care au jucat cu trofeul pe masa, in ultima etapa, pe terenul din Cristesti, dupa ce Unirea Mircesti iesise din calculele titlului cu cateva saptamani inainte.

Desi avea nevoie doar de un rezultat de egalitate, Erbiceniul a cedat, ratand la mustata ceea ce ar fi fost primul trofeu din vitrina clubului.

La ultima vizita aici, Moldova a pierdut cu 1-2 la capatul unui meci foarte tensionat.

IN PREZENT

Acum, in 2019/20, lucrurile s-au mai schimbat in ceea ce o priveste pe Flacara Erbiceni, care si-a propus drept obiectiv o clasare in primele sase ale campionatului. Cristestiul a pierdut recent primul meci al sezonului, ramanand totusi cu gandul la repetarea performantei din vara acestui an. Lotul a suferit usoare modificari, scheletul ramanand in mare parte acelasi.

Inaintea acestei etape, Flacara Erbiceni ocupa pozitia a 6-a, cu 12 puncte, in timp ce Moldova Cristesti sta pe 3, avand cu 4p mai multe.

BRIGADA DE ARBITRI

Gabriel Mihuleac, ajutat la cele doua linii de Adrian Vornicu si Andrei Diaconu, sunt arbitrii desemnati sa conduca aceasta intalnire. Din partea AJF Iasi a fost delegat domnul Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<