Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni provoaca a doua infrangere a campioanei Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.October 2019
Flacara Erbiceni provoaca a doua infrangere a campioanei Cristesti

Flacara Erbiceni a reusit sa invinga Moldova Cristesti, scor 2-1, intr-un meci care a inceput foarte prost pentru trupa lui Marian Alexii si care a continuat, pana in pauza, cu o serie de ocazii mari la poarta lui Stefan Daniliuc.

Revirimentul s-a produs imediat dupa discutia purtata la pauza intre antrenor si jucatorii care au luat loc pe banca de rezerve. Ieri, am asistat primul rezultat important al lui Alexii, care a preluat in vara fraiele echipei ce a incheiat sezonul precedent pe podium, dupa o batalie la titlu ce s-a dus pana in ultima etapa.

Derbiul etapei a 8-a a Ligii a 4-a iesene a respectat scenariul duelului din primavara, cu oaspetii conducand la pauza si Erbiceniul reusind sa intoarca pana la ultimul fluier al centralului Gabriel Mihuleac.

In minutul 9, Andrei Dandu a deschis scorul dupa o greseala in defensiva Flacarei. Terenul alunecos l-a tradat pe capitanul Erbiceniului, iar Dandu a fost omul potrivit la locul potrivit, speculand inexactitatea cu un sut plasat la coltul lung.

Echipa lui Alexii a suferit mult in primele 45 de minute, in special pe partea stanga a apararii, unde Maftei s-a distrat, creand mai multe faze de poarta. Faze din care nu a rezultat insa golul de 0-2.

Imediat dupa pauza, Andrei Piticari a dejucat iesirea la ofsaid a fundasilor Cristestiului si i-a pasat pentru 1-1 lui Postolache, care a indeplinit o formalitate din gura portii.

Golul de 3 puncte al gazdelor a picat in minutul 62, dupa ce Andrei Stan si-a asezat o minge pentru sut in marginea careului si a reluat splendid sub transversala pentru 2-1.

Moldova nu a mai reusit sa isi creeze foarte multe situatii in partea secunda, pe fondul unei apatii a principalului sau om de atac, Ioan Harbuzaru. De asemenea, Maftei nu a mai fost cel din prima repriza, iar Pintilii, introdus pe parcurs, a ratat in final sutul care le puteau aduce campionilor un punct din aceasta deplasare.

CELE DOUA ECHIPE

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Nicuta, Besleaga, Mogosneanu, Curcudel, Lupu, Stan, Iuriciuc, Danciu, Piticari, Postolache

Rezerve: Sufaru, Sava, Andries, Pinzaru, Ciubotaru, Tucaliuc

Moldova Cristesti: Bargan, Ciubotariu, Grigore, Iordache, Aeroaiei, Maftei, Morosanu, Harbuzaru, Dandu, Azaharioaie, Nenita

Rezerve: Cojocaru, Pintilii, Balasa, Apostol, Atanasoae

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Adrian Vornicu, Andrei Diaconu. Observator: Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<