Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea-Flacara Erbiceni, in etapa a 9-a a Ligii a 4-a Iasi

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.October 2019
CS Ciurea-Flacara Erbiceni, in etapa a 9-a a Ligii a 4-a Iasi

CS Ciurea primeste, duminica, de la ora 12, vizita Flacarei Erbiceni, intr-un meci din cadrul etapei a 9-a a campionatului judetean iesean de fotbal.

Erbiceniul si-a revenit dupa infrangerea suferita la Ruginoasa, 1-4, invingand campioana in exercitiu, Moldova Cristesti, scor 2-1, dupa ce a fost condusa la pauza.

De cealalta parte, CS Ciurea a inregistrat a doua infrangere consecutiva in campionat, 2-4 la Barnova, ocupand pozitia a 13-a in clasamentul la zi al Ligii a 4-a Iasi. Flacara e pe 5, la un punct de podium.

Flacara Erbiceni l-a transferat de curand pe cel mai bun jucator al gazdelor de duminica, Razvan Danciu, care a debutat ca titular impotriva Cristestiului.

In deschidere, de la ora 10:00, este programat meciul dintre cele doua echipe de juniori.

REMEMBER

In editia precedenta de campionat, CS Ciurea intrerupea seria de rezultate a Erbiceniului printr-o victorie surprinzatoare, 4-3, la inceputul lunii noiembrie. In retur, Flacara s-a impus la scor de neprezentare.

BRIGADA DE ARBITRI

Lucian Diaconu, incadrat la cele doua linii de fratii Hriscu, Daniel si Vladut, formeaza brigada desemnata sa conduca aceasta intalnire. Deciziile acestora vor fi judecate de pe margine de catre domnul Emil Lupulescu, delegat din partea AJF Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<