Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara a mistuit Stejarul

0 Comments 📁 Liga 4 🕔04.November 2019
Flacara a mistuit Stejarul

Flacara Erbiceni a trecut cu 5-0 de Stejarul Barnova, ieri, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii a 4-a iesene. In ciuda diferentei consemnate la final, primul act a fost unul relativ echilibrat ca numar de ocazii. Apoi, in ultimele 20 de minute si 2-0, Erbiceniul a mai punctat de trei ori, reusind astfel sa treaca cu brio peste esecul din runda precedenta, 1-7 pe terenul liderului Unirea Mircesti.

Am asistat la o deschidere rapida de scor, dupa ce Nicuta a trimis lung in fata, Cruceanu a deviat spre Danciu, care l-a lobat elegant pe Pavel pentru 1-0.

La putin timp dupa, capitanul gazdelor, Ionut Besleaga, a comis un hent involuntar in propriul careu, iar centralul Lucian Diaconu a indicat punctul cu var. Fostul jucator al Flacarei, Constantin Covaci (17′), si-a asumat rolul de executant si, in loc sa rupa plasa, asa cum isi propusese, a curentat bara transversala.

Zece minute mai tarziu, Cristi Postolache a stabilit scorul pauzei, 2-0. Lovitura imparabila de cap, assist Razvan Danciu. Portarul Daniliuc s-a remarcat printr-o parada exceptionala, pentru ca prima parte sa se incheie cu o ratare colosala a lui Cruceanu.

In minutul 76, Cristi Postolache a realizat dubla gratie unei pase excelente primite de la Ionut Besleaga.

Finalul de meci a fost insufletit de catre unul dintre tinerii jucatori ai Flacarei Erbiceni, Marian Sava. Acesta a patruns pe dreapta si l-a servit ideal pentru Danciu, ca mai apoi sa inchida tabela, 5-0, in meciul de revenire al Erbiceniului.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Lucian Diaconu; arbitri asistenti: Vasile Ichim, Mirel Craiu. Observator: Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<