Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti-Flacara Erbiceni 0-1. Cate o repriza pentru fiecare echipa si un gol de la mijlocul terenului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.November 2019
Stejarul Sinesti-Flacara Erbiceni 0-1. Cate o repriza pentru fiecare echipa si un gol de la mijlocul terenului

Flacara Erbiceni a legat a doua victorie consecutiva in campionat, 1-0 pe terenul Sinestiului, suferind mult in repriza secunda, cand calculele de pe hartie ar fi condus spre o victorie facila a oaspetilor, tinand cont de cum s-au desfasurat fortele in primele 45 de minute.

Erbiceniul, coordonat de pe margine de catre Marian Alexii, a detinut controlul in prima parte, cand avea sa rateze si cateva ocazii importante. Bara transversala s-a opus in prima faza, pentru ca apoi atacantul Cristi Postolache sa iroseasca doua mari situatii de poarta.

Dupa pauza, in ciuda faptului ca a evoluat in fata unui adversar al carui lot este compus din jucatori trecuti de prima tinerete (in fotbal), dar si cu acesta “facand pante” (terenul din Sinesti este in panta), Flacara nu prea a mai contat in atac. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, Erbiceniul nu ar fi avut nicio ocazie clara de gol in partea secunda, daca Danciu nu scapa singur in prelungiri cu portarul si nu il lua la tinta.

Ionut Besleaga a decis meciul in favoarea echipei oaspete, pe fondul unor ratari colosale la poarta lui Stefan Daniliuc. Cosmin Frij a primit pe tava o minge de la aparatorul Nicuta si nu a putut sa il invinga din doua incercari pe tanarul portar al Flacarei.

Singurul gol a fost inscris dintr-o lovitura libera care nu anunta mare lucru. Sut aproape de la mijlocul terenului, de langa tribuna, prin care a trimis mingea sub bara. Traiectoria balonului a fost influentata vizibil de vant, pacalindu-l pe goalkeeperul Stejarului.

In penultima etapa a turului de campionat, Flacara Erbiceni merge la nou-promovata Biruinta Miroslovesti, in timp ce Sinestiul se va deplasa la Unirea Scanteia.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<