Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Dobrovat-Sportul Studentesc Iasi, in etapa a doua a Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔16.November 2019
Stejarul Dobrovat-Sportul Studentesc Iasi, in etapa a doua a Cupei Romaniei

Dobrovat gazduieste, duminica, 17 noiembrie, cel mai interesant meci al etapei a 2-a a Cupei Romaniei. Stejarul Dobrovat va da piept cu liderul Seriei a II-a, Sportul Studentesc Iasi, in ultimul joc oficial pe care il vor disputa cele doua componente ale Ligii a 5-a Iasi.

Atat Stejarul Dobrovat, cat si Sportul Studentesc, au acces in aceasta faza a competitiei ca urmare a abandonului adversarilor (Prutul Prisacani, respectiv Genotur Belcesti).

La finalul unui tur cenusiu, incheiat pe 6, la tot atatea puncte de locul care garanteaza prezenta la barajul de promovare in Liga a 4-a, obiectivul trasat in vara acestui an, Cupa Romaniei poate reprezenta pentru echipa gazda momentul de RESTART, in vederea pregatirii sezonului de primavara-vara.

“Ne asteapta un meci important la Dobrovat! Este, practic, primul meci din Cupa… dupa cum stiti, in turul 1, desi am fi dorit sa jucam, fiindca orice echipa care isi doreste sa creasca trebuie sa joace, pentru a avea cat mai multe meciuri in picioare, am beneficiat de retragerea din competitie a celor de la Genotur Belcesti. Ma bucur ca vom intalni o echipa tare, si aici ma refer bineinteles la Stejarul Dobrovat. Noi vrem mereu sa intalnim adversari puternici, pentru a masura potentialul echipei noastre. Duminica, vom juca un fotbal frumos, ne vom respecta adversarii din teren si nu putem spune altceva decat vechiul cliseu “cel mai bun sa invinga”. Ca un bilant, fiindca tot suntem la ultimul joc oficial din acest an calendaristic, suntem multumiti de evolutia baietilor din acest tur de campionat, antrenorul nostru, binecunoscutul fost fotbalist Marius Vintila, a reusit sa scoata tot ce e mai bun din ei pana in acest moment, iar in aceasta pauza competitionala vom face o analiza amanuntita asupra a tot ce s-a intamplat in acest tur de campionat si ne vom pregati strategia pentru retur.”

Stefan Olteanu (vicepresedinte ACS Sportul Studentesc Iasi)

Arbitreaza Constantin Cotea, asistat la cele doua linii de Ionut Constantin Bulau si Danut Petronel Ignat. Din partea AJF Iasi a fost delegat ca observator domnul Gheorghe Donisa.

Viitorul Plugari-C. Press Gropnita, Stiinta Miroslava II-Gloria Romanesti, AS Poly 2014 Iasi- Fulgerul Tibanesti si AS Holboca-Avantul Golaiesti sunt celelalte meciuri care vor avea loc, maine, in cadrul etapei a 2-a a Cupei Romaniei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *