Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Thriller la Dobrovat: Stejarul, egalata cu cateva secunde inainte de final, rateaza calificarea in etapa a 3-a a Cupei Romaniei dupa executarea loviturilor de departajare

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔18.November 2019
Thriller la Dobrovat: Stejarul, egalata cu cateva secunde inainte de final, rateaza calificarea in etapa a 3-a a Cupei Romaniei dupa executarea loviturilor de departajare

ACS Sportul Studentesc Iasi a obtinut biletele pentru etapa a 3-a a Cupei Romaniei, scor 2-2 in 90 min si 7-6 d.l.d. cu Stejarul Dobrovat, la capatul unui meci in care a fost condusa in doua randuri si in care a impins disputa in prelungiri gratie unui gol inscris in minutul 90+4.

Adonis a fost autorul respectivului gol, in conditiile in care Romascu punctase la un corner batut exemplar de veteranul Alin Butu, iar Burdea stabilise scorul pauzei, 1-1, in urma unui penalty contestat de gazde.

In minutul 81, Remus Alexandru a adus-o din nou pe Stejarul in avantaj, 2-1, printr-o “racheta” sol-aer care a curentat de doua ori transversala si a intrat in plasa.

Cand mai erau aproximativ 40-50 de secunde de jucat, oaspetii au lovit prin Adonis, 2-2.

De mentionat faptul ca Stejarul Dobrovat a aliniat la acest joc un lot subtire, cu doar doua rezerve. Doroftei s-a accidentat in repriza a doua, moment in care Dobrovatul a ramas in 10 din cauza lipsei oamenilor de pe banca.

Balanta s-a echilibrat ulterior, Damaschin vazand doua cartonase galbene intr-un interval de cateva secunde. Putin mai tarziu, centralul Constantin Cotea a mai scos inca o data cartonasul rosu, de aceasta data pentru portarul Sportului, Daniel Briscariu.

Au urmat 30 de minute in care nu s-a jucat cine stie ce fotbal. Gazdele, desi cu un om in plus (10 contra 9), au fost lipsite de vlaga, in timp ce jucatorii Sportului nu si-au mai asumat prea multe riscuri pe faza de atac. Ambele echipe au parut impacate cu ideea ca se va ajunge la lovituri de departajare.

La final, Sportul a iesit invingatoare, 2-2 in timpul regulamentar si, respectiv, 5-4 (7-6) dupa executarea loviturilor de departajare.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *