Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Barnova incheie turul Ligii a 4-a cu o victorie

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.November 2019
Stejarul Barnova incheie turul Ligii a 4-a cu o victorie

Stejarul Barnova a dispus de Gloria Baltati, scor 4-3, intr-un meci disputat la Barnova, contand pentru ultima etapa a turului Ligii a 4-a Iasi.

In ciuda ocaziilor avute de oaspeti in prima parte, echipa lui Daniel Mosneagu a intrat la pauza cu un avantaj consistent, 2-0, ca urmare a golurilor inscrise de Cosmin Hutu si Gabriel Mititelu.

Hutu a reluat imparabil cu capul o minge trimisa perfect din corner de mijlocasul Bogdan Vieru. In faza premergatoare golului, Mititelu l-a intins pe portarul advers printr-o lovitura de cap sub transversala.

Cu zece minute inainte de pauza, scorul a devenit 2-0, dupa ce Radu Vizitiu a fost faultat in suprafata de pedeapsa, iar arbitrul Andrei Mihalcut a indicat punctul cu var. Capitanul Gabriel Mititelu a transformat cu siguranta pentru barnoveni.

Apoi, si-a intrat in mana regizorul de la mijlocul terenului al Stejarului. Radu Vizitiu a inceput sa dribleze tot ce a intalnit in cale, ducand scorul la 4-0 in urma unor actiuni similare.

Ceea ce se anunta a fi golul de onoare al Baltatiului – Samir Hlihor (sut din marginea careului) – s-a dovedit scanteia care aprindea focul, finalul de meci fiind dinamitat cu ajutorul altor doua reusite venite din partea oaspetilor (Bogdan Moldovan 80′ si David Bogdan 81′).

S-a terminat 4-3 in favoarea Stejarului, insa nu fara emotii, in conditiile in care echipa barnoveana parea sa detina controlul partidei.

CELE DOUA ECHIPE

Stejarul Barnova: Pavel, Vieru, Mititelu, Paiu, Dita, Covaci, Hutu, Paraschiv, Vizitiu, Rusu, Simeria

Rezerve: Radu, Hodea, Tanasa, Armenia

Gloria Baltati: Bursuc, Ursachi, Bucataru, Ciobanu, Teslic, Ursu, Hlihor, Baciu, Moldovan, Ignat, David

Rezerve: Ailiesei, Buza, Paulet, A. Ciobanu, S. Paulet, Dascalescu

BRIGADA DE ARBITRI

Centru: Andrei Mihalcut. asistenti: Bogdan Ciumala, Mirel Craiu. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<