Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 16: Flacara Erbiceni-Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.November 2019
Liga 4, Iasi – Etapa 16: Flacara Erbiceni-Gloria Baltati

Flacara Erbiceni intalneste Gloria Baltati in prima etapa a returului Ligii a 4-a Iasi. Meciul este programat sa se dispute, duminica, 1 decembrie, pe terenul din Erbiceni, cu incepere de la ora 12:00.

Cele doua au remizat in tur, scor 2-2. Flacara Erbiceni este favorita la victorie, atat prin prisma locului ocupat in clasament (Flacara Erbiceni 3 – 31p; Gloria Baltati 10 – 18p), cat si a lotului pe care il are la dispozitie la acest moment Marian Alexii (antrenor Flacara Erbiceni).

Gloria Baltati ramane insa o echipa artagoasa, muncitoare, care poate produce surpriza oricand. Nu mai departe de saptamana trecuta, Baltatiul a pierdut la limita, 4-3, cu Stejarul Barnova, pe fondul unei prime reprize excelente, dar in care s-a ratat foarte mult la poarta aparata de Marian Pavel. Daca vor corecta aceste probleme la finalizare, baietii lui Dragos Florea ar putea avea un cuvant de spus in partida de maine.

Etapa trecuta, Erbiceniul a dispus cu 2-1 de AS Tutora, dupa ce in prealabil remizase pe terenul unei alt nou-promovate, Biruinta Miroslovesti (0-0).

Etapa a 16-a mai programeaza si: Stejarul Sinesti-Unirea Ruginoasa, Moldova Cristesti-Unirea Scanteia, CS Ciurea-Viitorul Targu Frumos, Progresul Deleni-Victoria Letcani, Unirea Mircesti-Viitorul Harlau, Stejarul Barnova-CS Tomesti si Biruinta Miroslovesti-AS Tutora.

BRIGADA DE ARBITRI

Razvan Tomozei a fost delegat la centru, asistat la cele doua linii de Vladut Hriscu si Vasile Ichim. Activitatea celor trei arbitri va fi supervizata de catre Dumitru Paraschiv, observator delegat din partea AJF Iasi.

Flacara Erbiceni-Gloria Baltati va fi transmis in format LIVETEXT pe pagina duminicapetarla.ro.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<