Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Gloria Baltati razbuna ratarile din meciul cu Barnova si pleaca cu 3 puncte de la Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.December 2019
Gloria Baltati razbuna ratarile din meciul cu Barnova si pleaca cu 3 puncte de la Erbiceni

Gloria Baltati a dispus de Flacara Erbiceni, scor 2-1 (0-1), in prima etapa a returului Ligii a 4-a, Iasi.

In pofida unui start gresit, cu gol incasat in chiar primele minute, Gloria Baltati a echilibrat disputa, reusind in partea a doua sa intoarca rezultatul gratiei dublei semnate de David Bogdan.

Flacara Erbiceni a evoluat cu vantul de partea sa in prima repriza, dar nu a stiut sa profite de acest avantaj, irosind multe faze fixe sau atacuri promitatoare prin finalizari imprecise. Multe executii s-au oprit fie in primul adversar, fie au avut prea multa intensitate, ocolind poarta aparata de catre Denis Bursuc.

Dupa doar 5-6 minute de la primul fluier al centralului Razvan Tomozei, Flacara Erbiceni a deschis scorul prin Razvan Danciu. Atacantul gazdelor a fost angajat in careu de Peptanaru si l-a batut pe Bursuc cu un sut plasat la coltul lung.

Pe fondul unui joc echilibrat, cu prea putine straluciri, si cu Erbiceni suferind in atac, Gloria Baltati s-a ales cu toate cele 3 puncte datorita lui David Bogdan.

In prima faza, D. Bogdan a egalat situatia in urma unei devieri in jumatatea adversa. A ramas singur cu Daniliuc, iesit in intampinare si a trimis in poarta pentru 1-1.

Apoi, cu un sfert de ora inainte de final, acelasi David Bogdan a indeplinit o formalitate din apropiere. Mingea centrata de pe dreapta l-a depasit pe Iuriciuc, iar Bogdan a reluat decisiv in plasa.

Se putea termina 2-2, insa Marian Sava l-a facut “mare” pe Denis Bursuc in ultimele minute. Sutul acestuia a fost parat in lateral de Bursuc, iar Baltatiul a produs singura surpriza a etapei a 16-a.

BRIGADA DE ARBITRI

Central: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Vasile Ichim, Vladut Hriscu. Observator: Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<