Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Tomesti paseste in 2020 cu un nou antrenor

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.December 2019
CS Tomesti paseste in 2020 cu un nou antrenor

Danut Munteanu este noul antrenor al lui CS Tomesti, obiectivul imediat al acestuia fiind de a forma un lot competitiv si, implicit, de a pune puncte in clasamentul Ligii a 4-a Iasi, competitie in cadrul careia Tomestiul ocupa ultima pozitie dupa 17 meciuri disputate.

Fostul antrenor al lui CS Stiinta Miroslava sau al lui CSM Pascani a demarat deja discutiile cu potentiali jucatori care ar putea imbraca tricoul Tomestiului in partea a doua a sezonului. Politica clubului din suburbia Iasului, aceea de a se baza pe tineri, nu a dat roade, motiv pentru care acum se cauta jucatori de calitate, cu o oarecare experienta la acest nivel (sau mai sus), capabili sa produca revirimentul dorit.

Cu o zestre de doar 6 puncte, acumulate in fata unor contracandidate la evitarea retrogradarii (2-1 vs Unirea Scanteia, respectiv 4-2 cu Progresul Deleni), Tomestiul are de acoperit un handicap de 9 puncte in primavara anului viitor, pentru a fi absolut sigura de salvare.

La acest moment, Stejarul Sinesti se afla pe primul loc deasupra liniei, intr-un an competitional in care mai multe echipe de Liga a 5-a si-au anuntat intentia de a face pasul spre primul esalon judetean. Astfel, spre deosebire de vara acestui an, cand doar trei dintre cele patru nou-promovate si-au onorat statutul, in 2020 s-ar putea sa se ocupe toate cele patru locuri prevazute in regulament.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *