Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

S-a dat startul la inscrieri pentru WinterCup Vaslui 2020!

0 Comments 📁 Stiri 🕔31.December 2019
S-a dat startul la inscrieri pentru WinterCup Vaslui 2020!

Turneul de Fotbal in Sala -> 14 – 23 februarie 2020

Editia este structurata pe 3 categorii: Open, Juniori – Under19 si OldBoys (39+).

CONDITII ORIENTATIVE de INSCRIERE si DESFASURARE !

DATA LIMITA pentru INSCRIERI : Miercuri – 12 februarie 2020
RELATII Suplimentare
E-mail: WinterCupVaslui@yahoo.com
Telefon/WhatsApp: 0740018947

Facebook: Winter Cup Vaslui www.facebook.com/WinterCupVaslui
Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui www.facebook.com/AjfVaslui

Echipele care doresc sa fie inscrise, trebuie sa trimita un sms/email la numarul de telefon sau adresa e-mail susmentionata care sa contina:

 • Numele echipei;
 • Categoria la care se doreste participarea (Ex: Open);
 • Numele delegatului (persoana care va tine legatura cu organizatorii);
 • 2 numere de telefon de contact;
 • Adresa de email de contact.

ECHIPELE VOR FI CONSIDERATE INSCRISE DUPA CE VOR ACHITA TAXA DE INSCRIERE si VOR DEPUNE TABELUL DE JUCATORI!

NUMARUL DE ECHIPE VA FI LIMITAT, deci incercati sa va grabiti!

ECHIPELE INSCRISE NU VOR PARTICIPA LA TURNEU DACA NU VOR PREZENTA “TABELUL/ Formularul de Inscriere” completat si adeverintele/vizele medicale!

Turneul este organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui, Primaria Municipiului Vaslui, Directia Judeteana de Tineret si Sport Vaslui, FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL, impreuna cu FortunaSports.ro (distribuitor de echipament sportiv), cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui si al Liceului Tehnologic Ion Mincu Vaslui.

Parteneri deja traditionali si de incredere: WcadMEDIA (Solutii Vizuale), Librariile CARTURESTI, SC PODUL INALT SA Vaslui (producator cofraje pentru stalpi rotunzi), SC DALSOR COMPANY SRL Vaslui, Concept-Café Hiccup Vaslui, BurInst Gaz si BurInst Mag Vaslui, Rock Fm, Smile Fm, Best Man (BMan.ro), Asociatia SOLIDAR, Ristorante Pizzeria VECCHIA ROMA Vaslui, parteneri mai noi, insa la fel de implicati : SC ConAir Service SRL (ConAir-Probiotics.ro), Infinity Trophy, Silver Mall Vaslui, precum si 5plus1 & DuminicaPeTarla.ro, Liga 4 Vaslui.

Pot participa jucatori amatori si profesionisti cu varsta de minim 13 ani.

*) Turneul #WinterCupVaslui_OPEN‬, turneu deschis, fara limita de varsta.
*) Turneul #WinterCupVaslui_OldBoys‬ (39+), destinat jucatorilor seniori la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de 39 de ani sau mai mari (pot participa jucatori care au impliniti 39 ani pina in data de 14.02.2020).

!! Un jucator senior (39+) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de seniori se poate inscrie si la turneul open.

Turneul ‪#WinterCupVaslui_Under19 , destinat jucatorilor juniori, la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de 19 de ani sau mai mici (pot participa jucatori care nu implinesc 20 ani pina in data de 14.02.2020).

Un jucator junior (Under19) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de juniori se poate inscrie si la turneul open.‬

 1. Editia a 9 a va debuta in jurul datei de 14 februarie 2020 in salile de sport ce prezinta un nivel ridicat de confort si acces la facilitati demne de standardul ‪WinterCupVaslui‬ ! (cel mai probabil Sala Polivalenta si Sala de Sport a Liceului Ion Mincu, ambele din Vaslui). Meciurile vor avea loc Vineri, Sambata si Duminica. In functie de numarul de echipe (nr. mare) se va merge in paralel in doua sali iar ulterior, fazele finale se vor desfasura alternativ, in cate o sala sau simultan in ambele;
 2. Echipele ce doresc inscrierea vor trebui sa prezinte un tabel (maxim 13 jucatori, care vor fi identificati prin nume, prenume, data nasterii, care sa faca dovada ca sunt apti medical sa practice joc sportiv – fotbal/futsal/minifotbal (adeverinta NOMINALA de la medicul de familie sau viza medicala INDIVIDUALA pe tabelul echipei);
 3. Taxa de inscriere este stabilita la 400 lei/echipa (in plus, fiecare echipa va achita inaintea fiecarui meci, o taxa de 25 lei, pentru arbitraj);
 4. Formatul de desfasurare va fi stabilit dupa centralizarea echipelor inscrise.
 5. Componenta grupelor (faza I si faza II ) va fi intocmita pe principiul capilor de serie, grupele urmand a fi echilibrate in functie de: A) nivelul tehnic al echipei (stabilit de comisia de organizare in cazul unor echipe debutante – se va avea in vedere numele echipei nu jucatorii care o compun); B) palmaresul echipei* (*numele echipei) la ultima participare; C) palmaresul echipei la cele 8 editii anterioare.
 6. Programul de desfasurare al meciurilor va fi stabilit in baza schemelor Berger aferente nr. de echipe, amendate de urmatoarele prioritati :
  – echipa Campioana INTER TRAIAN Vaslui (a castigat editia de anul trecut) va ocupa pozitia 1 in grupa A/X atat in faza initiala cat si in faza finala si va juca primul meci din turneu, in masura in care acest lucru este posibil;
  – toate campioanele de la editia trecuta vor fi pozitia 1 a grupei A daca vor lua parte anul acesta in turneu;
  – echipele din afara municipiului Vaslui sau care au jucatori din afara mun. Vaslui vor avea prioritate in programarea si disputarea meciurilor;
  – se va tine cont de probleme ridicate si solicitari ale tuturor echipelor, in masura posibilitatilor;
 7. Regulamentul de desfasurare va fi disponibil pe pagina de FaceBook Oficiala a competitiei “Winter Cup Vaslui” precum si pe site-ul -> *** … pina la debutul turneului. ( in acest moment este afisat pe site Regulamentul editiei 2019 [de anul trecut] pt studiul orientativ).
 8. Arbitrajele vor fi asigurate de brigazi foarte bune, formate din arbitri vasluieni precum si invitati din judetele Galati, Bacau, Iasi, Neamt si Suceava.
 9. Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta in vouchere valorice pentru achizitionarea de echipament sportiv brand-ul GIVOVA, cupe si diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe si diplome.‬
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *