Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amical între două echipe care încă mai speră la barajul de promovare în Liga a 4-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.July 2020
Amical între două echipe care încă mai speră la barajul de promovare în Liga a 4-a

Stejarul Dobrovăț și AS Holboca se întâlnesc, mâine, de la ora 11:00, pe terenul primeia, într-una dintre partidele interesante ale acestui sfârșit de săptămână.

Atât Dobrovăț (Liga 5, Seria I), cât și Holboca (Liga 5, Seria II), păstrează speranțe mici pentru reluarea competițiilor și, implicit, pentru acel loc 2 care le-ar asigura prezența la baraj. Holboca a participat și în stagiunea precedentă la respectivul turneu, la finalul căruia AS Țuțora urca în primul eșalon județean.

Sunt mulțumit de jocul echipei de până acum și sper ca jucătorii să dea dovadă de aceeași implicare și seriozitate în continuare. De asemenea, mă declar mulțumit pentru faptul că am reușit să aducem la echipă cât mai mulți jucători din comuna Holboca. Mulțumim conducerii pentru că este aproape de echipă, pentru că se implică în proiecte care vizează sportul, și anume construirea unei baze sportive moderne de care vor beneficia toți copii din această comună!

Marian Caras, antrenor AS Holboca

*Baza sportivă de la Holboca, aprobată de CNI

Stejarul Dobrovăț revine în iarbă după un rezultat bun obținut pe terenul viitoarei campioane, Unirea Mircești (1-0, cu un gol primit spre final), în timp ce AS Holboca a remizat spectaculos, scor 3-3, cu AS Țuțora. Echipa antrenată de Marian Caras a condus la un moment dat cu 3-0.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *