Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Dinamo Bacău, aproape de titlul de campioană

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.July 2020
Dinamo Bacău, aproape de titlul de campioană

Turul finalei campionatului Ligii a 4-a Bacău, Viitorul Curița-Dinamo Bacău (0-1), s-a desfășurat pe Stadionul Orășenesc din Târgu Ocna, la meci având acces un număr restrâns de persoane.

Intrarea în stadion s-a realizat pe baza unui tabel nominal, condițiile fiind mai stricte și decât în Liga 1 (vezi Hermannstadt), după ce un reprezentant al AJF Bacău, cu apucături comuniste, și-a intrat în rolul de șef, interzicându-le suporterilor prezenți pe lângă stadion să urmărească meciul din spatele gardului.

Pentru ca acest joc să aibă loc, membrii ambelor formații au fost nevoite să își facă testul COVID, conform protocolului FRF. Și cum toți cei testați au ieșit NEGATIV, partida s-a disputat conform programului inițial-duminică, 19 iulie, ora 11:00.

Tot conform protocolului, intrarea celor două echipe pe teren nu s-a realizat simultan. Jucătorii Curiței au apărut primii, pentru ca, trei minute mai târziu, să își facă simțită prezența și cei ai lui Dinamo Bacău.

Lovitura de start le-a aparținut gazdelor, ca de altfel și prima situație de poartă. Un șut pe direcția portarului, reținut fără prea mari probleme. Totul venit pe fondul unei oarecare superiorități în joc a Viitorului.

Prima repriza s-a încheiat cu scor alb și 11-11, după ce un jucător de-al lui Dinamo a scăpat doar cu “galben” pentru un cot bine aplicat adversarului.

Startul de parte secundă a fost exploziv, corespondentul #duminicapetarla numărând nu mai puțin de trei situații bune de a marca în primele 5-6 minute. Curița a trecut, din nou, prima pe lângă deschiderea scorului. Apoi, Dinamo a irosit două șanse imense.

În preajma pauzei de apa, aveam să asistăm la un moment cum numai pe tarla puteam întâlni:

TUTORIAL: Cum să oprești în mod original un contraatac periculos al adversarului

“Contraatac al celor de la Dinamo și un jucător de la Curița aruncă cu telefonul pe teren” 😂😂😂

Și de aici, scandal!

Finalul a fost pe contre și golul avea să pice în urmă unei lovituri de pedeapsă, transformată de oaspeți.

Până atunci, însă, portarul lui Dinamo a scos spectaculos de sub bara transversală o minge trimisă din voleu, iar Gheorghiu (Curița), lansat în spatele defensivei, a considerat că se impunea un lob, peste transversală, într-o situație de unu la unu cu portarul advers.

Returul este programat pe 26 iulie, ora 11:00, la Săucești, pe terenul Siretu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *