Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Renaște fotbalul în Movileni. A biruit dorința oamenilor de a vedea meciuri de Liga a 4-a!

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔07.June 2021
Renaște fotbalul în Movileni. A biruit dorința oamenilor de a vedea meciuri de Liga a 4-a!

Începând din acest an, Movileniul revine pe harta fotbalului județean ieșean, dupa multe luni de pauză, cauzată de pandemie, și o perioadă în care mediocritatea a domnit în zonă, ultimul loc din serie revenindu-i negreșit echipei din localitate.

Restartul se va produce sub numele de Biruința Movileni, în Cupa României, faza județeană Iași (în jurul datei de 20 iunie 2021). Ambițiile sunt mari acolo, noul primar al comunei, Dan Hodoroabă, propunându-și să construiască o echipa puternică de Liga a 5-a, cu care să promoveze la pas în primul eșalon condus de AJF Iași.

Inițial, se dorește ca echipa să fie un mix format din cei mai talentați jucători locali și un nucleu de jucători cu nume, care să fi evoluat la echipe cu pretenții.

Vreau să readuc Movileniul pe harta fotbalistică a județului Iași și să facem din Biruința Movileni un adversar de temut pentru orice echipă pe care o vom întâlni de acum încolo. Îi asigur pe toți iubitorii de fotbal din Movileni de tot sprijinul meu și al Consiliului Local. Cu respect, Dan Hodoroabă, primarul Comunei Movileni!

În cazul în care noul campionat al Ligii a 4-a Iași se va organiza sub formă de invitație, Biruința Movileni s-ar număra printre echipele de Liga a 5-a care vor spune “DA” acestei provocări.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<