Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

“Ai voie să greșești, dar nu ai voie să te oprești!”

0 Comments 📁 Juniori 🕔21.June 2021
“Ai voie să greșești, dar nu ai voie să te oprești!”

“Ai voie să greșești, dar nu ai voie să te oprești!”, scrie pe bannerul afișat de galeria clubului Steaua Magică în cadrul turneului Gold Cup Piatra Neamț.

La doar o săptămâna distanță de finala pierdută la Didi Premier Cup, 0-2 cu Didi Junior, Steaua Magică 2011 a reușit să câștige trofeul pus în joc la Piatra Neamț, într-o rivalitate frumoasă care ar putea naște câțiva jucători pe care Iașul să se bazeze în viitor. Doar astfel putem crește!

Cu un singur gol primit pe parcursul celor patru meciuri disputate și victorii concludente pe finalul turneului – 5-0 vs Didi Junior, respectiv 3-0 cu Junior Botoșani – antrenorul Petre Sinescu a avut de declarat următoarele: “A fost un turneu reușit, în care copiii mi-au făcut un cadou frumos de ziua mea, ocupând locul 1 la final. Trei zile grele, cu meciuri bune, în care s-a văzut progresul copiilor, fapt ce nu poate decât să mă încânte. Sunt bucuros simțindu-i că au înțeles că fiecare joc trebuie tratat cu maximă seriozitate. Am observat multă ambiție din partea lor, mai mult curaj, determinare, în special în faza semifinală și în finala mare, semn că au înțeles mesajul meu de săptămana trecută, când am pierdut finala. Felicit copiii pentru efortul și jocurile prestate, iar părinților țin să le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și felul în care au susținut acești copii minunați. Au fost cea mai tare galerie, i-au împins de la spate la fiecare meci!”

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<