Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Supercupa Diviziei de Ciurea. Luceafărul Lunca Cetățuii, la al treilea trofeu din palmares

1 Comment 📁 Divizia de Ciurea 🕔29.August 2022
Supercupa Diviziei de Ciurea. Luceafărul Lunca Cetățuii, la al treilea trofeu din palmares

Campioana Luceafărul Lunca Cetățuii și-a respectat statutul de favorită în meciul de deschidere a sezonului III al Diviziei de Ciurea și a trecut cu 6-4 de FC Vișoianu, echipa care câștiga, în urmă cu o săptămână, prima ediție a Cupei Diviziei de Ciurea.

Deși se prefigurează un campionat mai echilibrat decât precedentele, care, totuși, aveau să fie decise în ultima etapă, forța ofensivă a Luceafărului a rămas la cote înalte, “violeții” reușind să marcheze nu mai puțin de șase goluri la prima lor apariție pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii.

La acest joc de “10” a contribuit din plin și FC Vișoianu, care nu s-a prezentat ca o victimă, cantonându-se în apărare, preferând să atace de câte ori i s-a oferit oportunitatea. Am consemnat astfel și debutul lui Cristi Ungureanu, autor al unei duble, alături de Ionuț Amariței, în condițiile în care Lucian Pârlea a absentat.

Supercupa a început de la 1-0 în favoarea Luceafărului, după ce Șorea (2′) a marcat cu un șut din interiorul careului, din pasa lui Crețu. În ciuda celor trei ocazii consecutive ale “albilor”, golul avea să pice din nou în poarta lui Vișoianu. În minutul 20, Crețu a dublat avantajul campioanei.

Cinci minute mai târziu, Amariței a redus din diferență printr-un șut plasat, scorul pauzei, 3-1, fiind stabilit de Șorea.

Actul secund s-a desfășurat sub aceleași coordonate, cu Luceafărul în control și FC Vișoianu încercând să țină pasul cu adversarii.
S-au înscris alte șase goluri, pe lista marcatorilor trecându-și numele Chiriac, Bunduc, I. Moșneagu (FC Luceafărul), respectiv Amariței și Ungureanu, de la Vișoianu.

Luceafărul începe sezonul III al Diviziei așa cum l-a încheiat pe precedentul, cu un trofeu în vitrină, al treilea, după cele două campionate câștigate – Memorialul Ștefan Vișoianu (Sezon I) și Memorialul Duță Bantă (Sezon II).

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<