Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Young Boys și Amonte Ciurea merg braț la braț spre lupta finală. Lupii lui Păpăruz, la a doua victorie consecutivă

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔17.October 2022
Young Boys și Amonte Ciurea merg braț la braț spre lupta finală. Lupii lui Păpăruz, la a doua victorie consecutivă

Etapa a 8-a a Memorialului “Petrică Moșneagu” nu a lăsat loc de surprize, în condițiile în care atât liderul Young Boys Ciurea, cât și vicecampioana ediției trecute, Amonte Ciurea, și-au câștigat meciurile, secondate fiind de FC Wolves, FC Vișoianu și, în epilogul etapei, Luceafărul.

Liderul campionatului a dat tonul zilei într-o nouă duminică plină de fotbal pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii. Fără să strălucească, echipa condusă de Mădălin Amînar a profitat de avantajul omului în plus (Sămian – eliminat în prima repriză) și s-a distanțat pe tabelă, 3-0, în fața Dumbravei.

Frații Rusu au fost din nou decisivi pentru “alb-albaștri”. Iulian Rusu a ajuns la 10 goluri în acest sezon, iar Răzvan Rusu și-a trecut în cont o “dublă”.

Cel mai atractiv meci al rundei a fost adjudecat de ocupanta locului secund, Amonte Ciurea, scor final 2-0 vs CS Ciurea.

Indicațiile date la încălzire de căpitan “șutati mult la poartă” au fost puse în practică chiar de Alex Rotaru, care a deschis scorul printr-un șut din propria jumătate de teren, profitând și de gafa portarului advers.

Scorul final avea să fie conturat de Sebastian Sârbu, după un nou moment de cascadorii râsului.

Și astfel, un joc din care CS Ciurea putea obține minim un punct, le-a adus celor de la Amonte al șaselea succes consecutiv în campionat.

“Lupii” lui Păpăruz au înhățat alte trei puncte, după ce, săptămâna trecută, au oprit seria de invincibilitate a Viitorului Hlincea. Eduard Grigoraș, cu o “dublă”, Păpăruz, din penalty și Florentin Balan (“Papanel”), de asemenea autor al unei “duble”, au marcat pentru FC Wolves, singurul gol al Astoriei fiind înscris, la 0-2, de Eduard Dulcianu.

FC Vișoianu a fost singura echipă care a încântat asistența cu un joc bazat exclusiv pe ofensivă. La final, poarta Stejarului din Ciurea avea să fie perforată, pe rând, de Pârlea (2), Amariței, Ungureanu și Niculai (penalty). Golul de onoare al “stejăreilor” a purtat semnătura căpitanului Alex Duca.

Finalul etapei le-a adus față în față pe Luceafărul și FC Tineretului. La rândul ei, campioana Luceafărul a confirmat așteptările, trecând la scor de neprezentare de ultima clasată. Eduard Găină a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Cosmin Roman.

Ionuț Chiriac a obținut penalty-ul și, apoi, a punctat pentru 2-0. Andrei Plumbu, la chiar ultima fază, a stabilit scorul final.

Un punct o desparte pe Young Boys de Amonte Ciurea, înaintea etapei a 9-a, una în care ambele vor “sta”. Dacă acest echilibru se va menține în continuare, pe fondul unui program dificil al lui YB, lupta finală se va da în ultima etapă, care programează meciul direct dintre cele două.

ETAPA A 8-A, PE SCURT

Young Boys Ciurea – FC Dumbrava 3-0 
Marcatori: I. Rusu și R. Rusu (2)
CS Ciurea – Amonte Ciurea 0-2
Marcatori: Rotaru și S. Sârbu
Astoria Knights – FC Wolves 1-5
Marcatori: Ed. Dulcianu, respectiv Ed. Grigoraș (2), Păpăruz (pen) și Balan (2)
FC Vișoianu – Stejarul Ciurea 5-1 
MarcatoriPârlea (2), Amariței, Ungureanu, Niculai (pen), respectiv Duca
Luceafărul Lunca Cetățuii – FC Tineretului 3-0
MarcatoriGăină (pen), Chiriac și Plumbu
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<