Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

FC Wolves-Luceafărul și FC Dumbrava-FC Vișoianu, într-o etapă în care primele două clasate “stau”

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔22.October 2022
FC Wolves-Luceafărul și FC Dumbrava-FC Vișoianu, într-o etapă în care primele două clasate “stau”

Etapa a 9-a a Memorialului “Petrică Moșneagu” (Divizia de Ciurea – Sezon III) ne lasă fără sclipirile jucătorilor lui Young Boys și jocul sigur al ocupantei locului secund, Amonte, propunându-ne o serie de meciuri cu implicații în afara podiumului. FC Vișoianu rămâne singura echipa cu aspirații la primele poziții, urmând să întâlnească FC Dumbrava, într-unul dintre jocurile atractive ale rundei.

Ziua de fotbal va începe cu meciul dintre cele două echipe aflate la primul sezon în Divizie. Stejarul Ciurea dă piept cu Viitorul Hlincea, echipă care a “stat” în etapa precedentă, după ce încasase în prealabil prima înfrângere a sezonului (2-1 cu FC Wolves). Nici Stejarul nu e pe roze, nereușind să acumuleze punct(e) în compania unor adversari superiori din punct de vedere valoric.

De la 10:00, avem față în față două echipe în formă ale campionatului. FC Wolves, la capătul a două victorii succesive, vs Luceafărul, cu trei succese la activ, căutăndu-l pe al patrulea, în ideea de a se apropia și mai mult de pozițiile fruntașe.

Etapele se scurg, iar Astoria rămâne doar cu acel 3-1 vs Amonte, obținut pe final de august. De atunci, “cavalerii” au mai ciupit alte două puncte, cea mai recentă înfrângere, 1-5, înregistrându-se duminica trecută, cu FC Wolves. Echipa lui Manu dă piept cu ultima clasată, FC Slobozia Forest, LIVE pe pagina oficială a competiției, de la ora 11:00.

FC Dumbrava-FC Vișoianu constituie cel mai interesant joc al etapei. Ofensiva lui Vișoianu, cu 33 de goluri marcate în 7 meciuri, este așteptată să livreze din nou în poarta unui adversar aflat în criză de rezultate.

FC Tineretului și CS Ciurea, o echipă rănită în orgoliu, se confruntă în epilogul rundei. Portocala Mecanică a pus în scenă un joc plăcut, dar ineficient cu Amonte, adversar care posedă cea mai ermetică apărare din Divizie. Două gafe mari au costat-o pe CS Ciurea minim un punct, etapa trecută, în vreme ce FC Tineretului a rămas blocată la “1” în dreptul punctelor strânse în actuala ediție de campionat.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<