Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

FC Vișoianu bate crunt Dumbrava și urcă pe 1 în clasamentul Diviziei de Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔24.October 2022
FC Vișoianu bate crunt Dumbrava și urcă pe 1 în clasamentul Diviziei de Ciurea

Vișoianu a fost performera etapei a 9-a a Memorialului “Petrică Moșneagu”, într-o zi în care s-au înregistrat rezultate logice, campioana în exercițiu, Luceafărul, înșirând a patra victorie consecutivă. CS Ciurea s-a impus în fața lui FC Tineretului, iar Hlincea a doborât Stejarul, în prologul etapei. De asemenea, Astoria nu a avut emoții în fața ultimei clasate, FC Slobozia Forest.

Stejarul Ciurea nu reușește să iasă din vrie, pierzând net cu Viitorul Hlincea, adversar care a revenit în competiție după ce înregistrase prima înfrângere din acest sezon, 1-2 cu FC Wolves. Bejinaru, Dăscălescu, Ciornilă și Ciubotaru au perforat, pe rând, poarta Stejarului, contribuind decisiv la succesul lui Hlincea în duelul echipelor nou-înființate.

Seria pozitivă a “lupilor” avea să se încheie în meciul direct cu Luceafărul, adversar care înregistrează astfel a patra victorie consecutivă din campionat. Deși lupii au dat la un moment dat impresia că pot încurca din nou, revenind de la 0-2 la 2-2 și, apoi, de la 2-4 la 3-4, Luceafărul a rulat la capacitate maximă în repriză secundă, reușind să pună, la final, trei goluri între ea și Wolves.

FC Slobozia Forest se apropie ușor-ușor de un nou sezon fără punct în Divizie. Ar fi al treilea din tot atâtea, după ce Astoria Knights nu a avut probleme în a bifa (abia) a doua victorie. Cimpoi (2), Sosa (ag), Busuioc (2), Andone au modificat “tabela”, într-un meci fără istoric.

Vișoianu a venit ca un tăvălug peste FC Dumbrava și a acoperit handicapul de 7 goluri care o despărțea de primul loc în clasamentul Diviziei. Lipovanu, cu patru goluri, și Amariței, autor al unui hat-trick, au fost evidențiații “albilor”. Golul care a catapultat-o pe Vișoianu în fotoliul de lider a fost marcat la chiar ultima fază a meciului.

Părea  fie o nouă zi sumbră pentru Portocala Mecanică, dar Ciprian Baciu et co au controlat un joc început prost – 1-0 FC Tineretului, prin Lupu, din lovitură liber, bifând din nou cele 3 puncte, după două eșecuri succesive. Mertic, Vasilache, Vasiliu și Botez au înscris pentru CS Ciurea, iar Portocala încheie pentru moment pasa proastă în care s-a aflat (înfrângeri la Luceafărul și Amonte).

ETAPA A 9-A PE SCURT

Stejarul Ciurea – Viitorul Hlincea 0-4
Marcatori: Bejinaru, Dăscălescu, Ciornilă, Ciubotaru

FC Wolves – Luceafarul Lunca Cetățuii 3-6
Marcatori: C. Balan, F. Balan, Ed. Grigoraș, respectiv Crețu (2), Baranețchi, Chiriac, Șorea, Bradu (pen)

FC Slobozia Forest – Astoria Knights 0-6
Marcatori: Cimpoi (2), Sosa (ag), Busuioc (2), Andone

FC Dumbrava – FC Vișoianu 2-9
Marcatori: Soroceanu, Antonaș, respectiv Borș, Lipovanu (4), Pârlea, Amariței (3)

FC Tineretului – CS Ciurea 1-4
Marcatori: Lupu, respectiv Mertic, Vasilache, Vasiliu, Botez

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<