Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vin meciurile care pot decide campioana Diviziei de Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔29.October 2022
Vin meciurile care pot decide campioana Diviziei de Ciurea

După o etapă cuminte, cu rezultate scontate, duminică, 30 octombrie, pe sinteticul din “Lunca”, avem parte de două jocuri care ne pot oferi o idee vizavi de numele viitoarei campioane a Diviziei.

Ziua de fotbal va debuta furtunos cu meciul dintre actualul lider al clasamentului, FC Vișoianu și Amonte Ciurea, posesoarea celei mai bune apărări din Divizie. Vișoianu a impresionat în acest sezon prin forța ofensivă livrată de jucători precum atacantul Lucian Pârlea, aflat la al treilea sezon consecutiv pentru “albi” și Ionuț Amariței, Cristi Ungureanu sau Lipovanu, toți trei cu titlu de noutate în lotul echipei conduse de Mihai Niculai, care avea să declare:

Atât pentru Amonte, cât și pentru Vișoianu, este un meci de totul sau nimic. Noi vom juca la fel cum am făcut-o și până acum, tratând meciul la victorie. Cu toate că avem o grămadă de jucători indisponibili, sperăm să aliniem cel mai bun “9”, cu care să penetrăm puternica apărare a adversarului. Va fi un joc frumos și interesant deschis oricărui rezultat, dar sperăm să ne impunem.

De la 10:00, Viitorul Hlincea caută să mai facă o nouă victimă în campionat.
În postură de adversar, FC Dumbrava, învinsă la scor, 9-2, în runda precedentă de Vișoianu.

CS Ciurea – FC Young Boys Ciurea (11:00) este cel de-al doilea joc care prezintă un mare interes în lupta pentru titlu. “Alb-albaștrii” au pierdut pentru moment locul 1, diferența făcându-se, însă, la golaveraj, în condițiile în care Vișoianu are și un meci mai mult disputat. De cealaltă parte, CS Ciurea și-a lins rănile după eșecurile cu Luceafărul și Amonte, trecând, scor 4-1, de penultima clasată.

Dacă la Vișoianu-Amonte: atac vs apărare, în CS Ciurea – Young Boys avem parte de EXPERIENȚĂ vs TINEREȚE, împletită cu talent și dorința de a reveni în fotoliul de lider.

Programul etapei a 10-a a Memorialului “Petrică Moșneagu” mai cuprinde partidele dintre Astoria Knights-Stejarul Ciurea (12:00) și Luceafărul Lunca Cetățuii-FC Slobozia Forest (13:00), cu “gazdele” având prima șansă la obținerea victoriei.

Toate partidele vor fi transmise LIVE pe pagina oficială a Diviziei de Ciurea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<