Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica etapei a 11-a a Memorialului “Petrică Moșneagu”

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔05.November 2022
Avancronica etapei a 11-a a Memorialului “Petrică Moșneagu”

Duminică, 6 noiembrie 2022, pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii se va derula una dintre ultimele etape ale sezonului III al Diviziei de Ciurea. Capul de afiș al rundei îl reprezintă jocul dintre Young Boys Ciurea și FC Vișoianu, care va fi precedat de un alt duel cu implicații la titlu, Amonte Ciurea vs Viitorul Hlincea.

Ziua de fotbal va fi deschisă, de la ora 09:00, cu partida care le pune față în față pe ultimele clasate din Divizie: FC Slobozia Forest, echipă fără punct bifat în aproape trei sezoane și FC Tineretului, cu un punct la activ în actuala ediție de campionat.

Cu trei săptămâni înainte de finish, campioana Luceafărul încearcă să rămână pe aceeași linie, a victoriilor, sperând, după un start dezastruos, la un loc pe podium. Stejarul Ciurea este adversarul pe care îl va întâlni în această etapă Luceafărul, într-un meci în care pornește drept favorită.

FC Dumbrava și Astoria Knights vor precede cele două confruntări de mare interes ale etapei a 11-a. Dumbrava și-a revenit din pumni, obținând 3 puncte cu Hlincea, în timp ce Astoria s-a ales cu un singur punct din întâlnirea cu Stejarul.

Cu șapte victorii consecutive, Amonte Ciurea nu concepe un alt rezultat, duminică, în fața Viitorului Hlincea. Noul lider al Diviziei trebuie să obțină un număr similar de puncte cu Young Boys Ciurea pentru a rămâne pe primul loc (exceptând înfrângerea, caz în care Vișoianu ar reveni pe 1, cu un meci în plus jucat), în condițiile in care echipa antrenată de Mădălin Amînar a înregistrat prima înfrângere a sezonului, nu mai departe de duminică trecută.

A fost o etapă de “10” pentru Amonte, dar aceasta se poate dovedi de “10+”, cu condiția ca Young Boys să se împiedice din nou, iar galben-negrii să se impună cu Hlincea. Distanța în clasament ar crește simțitor, la 4 puncte, iar un viitor probabil succes cu FC Wolves ar transforma-o pe Amonte, automat, în campioană.

Calculele sunt relativ complicate pentru moment, însă, nimic nu este decis, în ecuație, cu șanse teoretice acum, putând oricând intra și adversarul lui Young Boys de mâine – FC Vișoianu.

Întreaga etapă va fi redată LIVE pe pagina oficială de Facebook a Diviziei de Ciurea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<