Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bătaie mare pe locurile 2-3 din Divizia de Ciurea

0 Comments 📁 Divizia de Ciurea 🕔12.November 2022
Bătaie mare pe locurile 2-3 din Divizia de Ciurea

Duminică, 13 noiembrie 2022, se va derula, pe terenul sintetic din Lunca Cetățuii, etapa a 12-a a Memorialului “Petrică Moșneagu”, antepenultima din sezonul III al Diviziei de Ciurea.

În urma rezultatelor consemnate etapa trecută, Amonte Ciurea mai are nevoie de o victorie pentru a deveni, matematic, campioană. Ori de o înfrângere a lui Young Boys, duminică, în partida cu FC Astoria Knights, pentru ca șampania să fie deschisă încă din acest weekend.

Una dintre pretendentele la podium, campioana Luceafărul, va deschide seria de cinci partide ce urmează să fie arbitrate, pentru al doilea weekend la rând, de Marian Nistor. Adversar: FC Dumbrava!

FC Vișoianu încheie sezonul cu un meci împotriva Portocalei Mecanice. După cum anunțam în titlu, miza pentru “albi” o reprezintă ocuparea unui loc pe podium, iar pentru aceasta are nevoie de victorie, în condițiile în care nu au reușit să “miște” serios clasamentul cu Amonte (înfrângere) sau Young Boys (remiză).

De la ora 11:00, FC Young Boys Ciurea dă piept cu Astoria, în, poate, cel mai atractiv joc al etapei. “Alb-albaștrii” sunt obligați să câștige pentru a se mai agăța de șansele infime pe care le mai au la titlu. Pentru Astoria a fost un sezon compromis, “cavalerii” așteptând mai degrabă finalul acestuia.

Conducătorul Astoriei, Emanuel Vasile, amintea de o revanșă pe care o are de luat în fața lui Young Boys:

În acest sezon, așteptările noastre au fost mari, dar nu am reușit să ne ridicăm la nivelul dorit. Eșecul din Cupă cu F.C. Young Boys Ciurea nu a fost digerat nici până acum. Duminică, avem ocazia să ne luăm revanșa și să reparăm ce se mai poate repara la capitolul imagine și poziție în clasament. Reconstrucția Astoriei Knights a început!

“Lupii” (FC Wolves) se încălzesc pentru partida cu Amonte, de etapa viitoare, în compania unui adversar care a câștigat pentru prima dată în cadrul Memorialului “Petrică Moșneagu” – FC Tineretului.

Cortina o vor trage FC Slobozia Forest și Viitorul Hlincea, de la ora 13:00, cu mențiunea că toate partidele vor fi transmise LIVE pe pagina oficială a Diviziei de Ciurea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<